Defne Devlet Hastanesi nerede, hangi il sınırları içerisinde? Defne Devlet Hastanesi hizmete açılıyor

Defne Devlet Hastanesi ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Temeli 24 Mart'ta atılan hastane Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalara bulunuyor. Birçok kişi internette konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Defne Devlet Hastanesi nerede? Defne Devlet Hastanesi hangi il sınırları içerisinde?

Defne Devlet Hastanesi nerede, hangi il sınırları içerisinde? Defne Devlet Hastanesi hizmete açılıyor
21 Mayıs 2023 - 20:10

Defne Devlet Hastanesi 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden en ağır hasarı alan illerden biri olan Hatay'da hizmete açılıyor. Hedeflendiği gibi 60 günde bitirilen Defne Devlet Hastanesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yetkililer ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle hizmete açılıyor. İşte Defne Devlet Hastanesi ile ilgili detaylar...

 

DEFNE DEVLET HASTANESİ NEREDE?

Defne Devlet Hastanesi Hatay'ın Defne ilçesinde yapıldı.

Adresi Bostancık, 31160 Defne/Hatay olan Defne Devlet Hastanesi'nin 300 yatağı, 80 yoğun bakım yatağı ve 12 ameliyathanesi bulunuyor.

Yapılan açıklamaya göre; Defne Devlet Hastanesi'nin bütün odaları teknik altyapısıyla yoğun bakıma dönüştürülebilme imkanına sahip olarak tasarlandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün hizmete girecek olan Defne Devlet Hastanesi'yle ilgili sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Bu arada aramızda kalsın' Defne Devlet Hastanemizi açıyoruz." ifadesini kullandı.

 

DEFNE DEVLET HASTANESİ AÇILDI MI, NE ZAMAN AÇILACAK?

300 yataklı hastane 21 Mayıs 2023 Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum