Dershaneye diye çıktı, sırra kadem bastı! Telefonunda ağlarken çektiği son videosu ortaya çıktı

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki Açelya Yıldırım, 4 gün önce dershaneye diye evden çıktı ve sırra kadem bastı. Yıldırım'ın çantası, Kocaeli’nin Kandıra ilçesindeki Pembe Kayalıklarda bulundu. Genç kızın çantasındaki telefonunda ise kaybolduğu gün ağlarken çektiği öne sürülen bir video ortaya çıktı. Kızlarından geriye kalan eşyalarla teselli bulmaya çalışan acılı anne ve baba, bir an önce kızlarına kavuşmak istiyor. İşte detaylar...

Dershaneye diye çıktı, sırra kadem bastı! Telefonunda ağlarken çektiği son videosu ortaya çıktı
28 Eylül 2023 - 13:34

Edinilen bilgiye göre, ailesi ile birlikte Serdivan İstiklal Mahallesi’nde ikamet eden 17 yaşındaki Açelya Yıldırım, 25 Eylül Pazartesi günü dershaneye gidiyorum diyerek evden çıktı. Dershane çıkış saatinden sonra kızlarına bir türlü ulaşamayan ailesi paniğe kapıldı. Genç kıza ait içerisinde telefonunun da bulunduğu çanta ise Kocaeli’nin Kandıra ilçesindeki Pembe Kayalıklarda bulundu.

 

Ailenin durumu haber vermesi üzerine polis ve jandarma ekipleri konuya ilişkin inceleme başlattı. Gencin çantasının bulunduğu yerde de inceleme yapan ekipler herhangi bir bulguya rastlayamadı. Acılı anne ve baba ise 4 gündür kayıp olan kızlarının bulunmasını istiyor.

 

AĞLARKEN ÇEKTİĞİ ÖNE SÜRÜLEN VİDEOYA ULAŞILDI

Öte yandan, 17 yaşındaki Açelya Yıldırım’dan geriye çantasının bulunduğu Pembe Kayalıklarda ağlarken çektiği öne sürülen video kaldı. Kızından kalan eşya ve fotoğrafları ile teselli bulan gözü yaşlı anne, biran önce kızına kavuşmak istiyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum