Duayen gazeteci Bahri Kayaoğlu'nun kaleminden.... Artık Muhabir Tv'de....

Medyanın duayenlerinden gazeteci Bahri Kayaoğlu, artık yazılarıyla Muhabir Tv'de olacak. Yalın yazılarıyla "Bahri Kayaoğlu'nun kaleminden...Geçmişten günümüze anılar" köşesini keyifle okuyacaksınız. Yılların deneyimli gazetecisi Bahri Kayaoğlu kimdir? detaylar haberimizde...

Duayen gazeteci Bahri Kayaoğlu'nun kaleminden.... Artık Muhabir Tv'de....
08 Ocak 2024 - 01:06 - Güncelleme: 08 Ocak 2024 - 02:39

BAHRİ KAYAOĞLU HAYATI

01.01.1959 Malatya'da doğdu. İlköğretimini Malatya'da, Orta ve Lise öğretimini İstanbul'da tamamladı.

1981 yılında başladığı gazetecilik mesleğinde, Tercüman, Sabah, Günaydın, Bugün, Meydan, Akşam, Kanal 6, Star Tv. yayın kuruluşlarında adliye, polis, politika ve savaş muhabirliği yaptı.

1997'de kurulan Yerel Televizyonlar Birliği'nin kurucuları arasında yer aldı. Bahri Kayaoğlu ayrıca, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi, Foto Muhabirleri Derneği Üyesi, Ekonomi Muhabirleri Derneği Üyesi, Magazin Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve İnternet Medyası Derneği üyesidir.

Uzun yıllar, www.internethaber.com'da köşe yazıları yazan Bahri Kayaoğlu, bir dönem Anavatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı Basın Müşavirliğini ve merkezi Fransa'da bulunan bir TV'nin Türkiye Temsilciliğini yaptıktan sonra 2009-2011 yıllarında Tercüman Gazetesinde yazar ve editör olarak çalıştı.

2013-2015 yılları arasında Cem TV'de Program Yapım Koordinatörü olarak çalışan Kayaoğlu, 2015 yılından itibaren Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF) başkan, basın danışmanı olarak çalışma hayatını sürdürmeye devam ediyor.
Sarı Basın Kartı sahibi olan Bahri Kayaoğlu, üç kız babasıdır.

Kayaoğlu artık Köyceğiz'de yaşıyor...

BAHRİ KAYAOĞLU'NUN KÖŞE YAZILARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN


 


YORUMLAR

  • 0 Yorum