Engin ve Dilan Polat soruşturmasında yeni gelişme! Gözaltı sayısı arttı

Kara para aklama iddiasıyla gündemde olan Dilan Polat ile eşi Engin Polat, çiftine düzenlenen operasyonun Ankara4ya sıçradı. Polat çiftine ait 1 milyon 800 bin lira para kaçırılmaya çalışılırken ele geçirildi. Gözaltı sayısı 24 kişiye yükseldi. Şu ana kadar 8 kişinin ifadesi alındı.

Engin ve Dilan Polat soruşturmasında yeni gelişme! Gözaltı sayısı arttı
03 Kasım 2023 - 13:24



Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasında yeni bir gelişme daha yaşandı. Polat çiftine ait  1 milyon 800 bin lira paranın dün bir bayiden Kübra Doğan’ın hesabına aktarıldığı bilgisi üzerine operasyonlar Ankara’ya sıçradı. Gözaltı sayısı 24 olurken 8 kişinin ifadesi tamamlandı.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Dilan ve Engin Polat şirketlerine yönelik düzenlenen operasyonda yeni bir gelişme yaşandı. Polisin gözaltına almayı hedeflediği 30 şüpheliden 18’i yakalanmıştı. Nilgül Yılmaz, Metin Yılmaz Gürsel Yılmaz’ın teslim olduğu öğrenildi. Dosya kapsamında gözaltına alınanların sayısı 21 oldu. Engin Polat’ın anneannesi dün serbest kalmıştı.

OPERASYONLAR ANKARA’YA SIÇRADI

Yaşanan gelişme sonrası operasyon Ankar’ya sıçradı. Polat şirketlerinin Ankara’da bayilik verdiği Dipomed Medikal’den bir kişiye 1 milyon 800 bin lira aktarım yapıldığı tespit edildi. Banka görevlileri durumu fark edince polise bilgi verildi. Elde edilen deliller doğrultusunda savcılık 4 kişi için gözaltı kararı verdi. Dipomed Ankara bayisi Gözde B. eşi İsmail B., Mustafa Ö. ile Kübra D. gözaltına alındı. Gözaltındaki şüpheli sayısı 24 oldu.

‘PARA POLAT ÇİFTİNİN’

Parayı Mustafa Özalp’ın kız arkadaşı Kübra Doğan’ın hesabına aktardığı öne sürüldü. Şüphelilerin ifadelerinde paranın Polat çiftine ait olduğunu iddia ettiler.

8 KİŞİNİN İFADESİ TAMAMLANDI

Gözaltına alınanlardan 8 şüphelinin ifadesinin alındığı da öğrenildi. Dilan Polat ve Engin Polat’ın ifadelerine ise bu akşam geçilmesi bekleniyor.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum