Eski İstanbul Organize Suçlar Şube Müdürü Adil Serdar Saçan hayatını kaybetti

Son dakika haberi... Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık Şube Müdürü Adil Serdar Saçan, 60 yaşında hayatını kaybetti

Eski İstanbul Organize Suçlar Şube Müdürü Adil Serdar Saçan hayatını kaybetti
24 Mayıs 2023 - 20:32

Eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık Şube Müdürü Adil Serdar Saçan hayatını kaybetti. Vefat haberini Saçan'ın sosyal medya hesabından ailesi duyurdu.

 

BİR SÜREDİR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Geçirdiği akciger kanseri nedeniyle bir süredir  tedavi gören Saçan bu akşam üstü hayatını kaybetti. Vasiyeti üzerine son sözleri ailesi tarafından Twitter'den paylaşıldı.Tanrı merhamet göstersin, sevenlerinin başı sağ olsun" dedi.





Saçan'ın cenazesinin 25 Mayıs Perşembe ikindi namazına müteakip Eyüp Sultan Camii'nde kılınacak cenaze naması sonrası defnedileceği öğrenildi.
 

Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Biz ölümden hiç korkmadık bu dünyada sadece Hakk'tan korktuk. Sizler gibi kul hakkı yiyerek hakkın adını kirletmeye kalkışmadık. Emir geldi ölüm vaki oldu bize. Hakkın buyruğudur başımızın üstüne. Anlaşılan hesaplaşma ahirete kaldı siz haramilerle, bekleyeceğim sizi oralarda geleceksiniz Hakk divanına. 

Selam olsun namuslu şerefli olanlara. Onlarla da buluşacağız. Hasbihal edeceğiz haramiler hesap verirken. Seyretmesi çok hoş olacak. Haydi ben gider. Allah'a emanet."













 


YORUMLAR

  • 0 Yorum