Eyyüp Kadir İnan kimdir? AK Parti'nin en genç milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan nereli ve kaç yaşında?

Eyyüp Kadir İnan, AK Parti'nin milletvekili aday listesinin belli olmasının ardından bugün de arama motorlarında en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan İzmir’de 2. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı olarak listede yer aldı. Peki, Eyyüp Kadir İnan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Eyyüp Kadir İnan kimdir? AK Parti'nin en genç milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan nereli ve kaç yaşında?
10 Nisan 2023 - 10:56

Eyyüp Kadir İnan 10 Nisan 2023 Pazarteasi gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Eyyüp Kadir İnan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İşte AK Parti'nin İzmir 2. bölge 1. sıra milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan'ın hayatı ve biyografisi...

EYYÜP KADİR İNAN KİMDİR?

Eyyüp Kadir İnan 1993 yılında İzmir'in Konak ilçesinde doğdu.

Eyyüp Kadir İnan'ın aslen Şanlıurfa Siverekli olduğu bilinmektedir.

Karşıyaka Vali Erol Çakır Anadolu Lisesi'ni bitiren İnan, lisans eğitimini Gediz Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı.

Eyyüp Kadir İnan 2015-2018 yılları arasında TBMM'de milletvekili danışmanlığı yapmıştır.

EYYÜP KADİR İNAN AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan İzmir’de 2. bölge 1. sıra milletvekili adayı olarak gösterildi.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde Ak Parti Milletvekili aday listesi belli oldu. Kabine'de yer alan Fahrettin Koca ve Mehmet Nuri Ersoy'un aday listesinde yer almadığı görülürken, hangi bakanın hangi ilden aday olduğu da netleşmiş oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum