Fatih Altaylı 'Paralar ödenmez' dedi! Avukattan cevap geldi 'Yargı karar verecek'

Denizbank Levent Şube Müdürü Seçil Erzan'ın ortaya çıkan milyon dolarlık vurgunu gündemden düşmüyor. Habertürk yazarı Fatih Altaylı, köşesinde bu olayla ilgili "Paralarını kaybeden futbolcuların bazıları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a koşmuşlar. "Kurtarın paralarımızı" diyerek..Paraların ödenmemesi gerektiğini yazdı. Buna tepki mağdur iş insanı avukatından geldi. Avukat Ümit Karadağ, Fatih Altaylı'ya 'Fatih bey siz baya bankanın avukatlığını üstlenmişsiniz. Buna Yargı karar verecek " ....Tüm detaylar özel haberimizde

Fatih Altaylı 'Paralar ödenmez' dedi! Avukattan cevap geldi 'Yargı karar verecek'
03 Mayıs 2023 - 01:00 - Güncelleme: 03 Mayıs 2023 - 01:30
MUHABİRTV  ÖZEL HABER

Milyonlarca liralık dolandırıcılık iddiasıyla tutuklanan İstanbul Denizbank Levent Şubesi Müdürü Seçil Erzan'ın soruşturması devam ederken, olay gündemden düşmüyor. Muhabir Tv'nin özel haberine göre, Seçil Erzan'ın olayını köşesine taşıyan Fatih Altaylı, kaleci Muslera'nın 750 bin dolar kaybettiğini ve bunun ortaya çıkmasından sonra Muslera'nın Galatasaray'a 5 puan kaybettirdi dedi.






 BANKA "ÖDEMEZ" DEDİ

Yazılarına bugünde devam eden Fatih Altaylı, 'Öde denilse ödenir mi' başlıklı yazısında
"Bir bankacı kadın tarafından dolar bazında yüksek faizli gelir vaadiyle kandırılan ve hocalarının peşine takılarak büyük kazanç elde edeceklerini zannederken, paralarını kaybeden futbolcuların bazıları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a koşmuşlar. 

"Kurtarın paralarımızı" diyerek. 

Cumhurbaşkanı'nın ne cevap verdiğini bilmiyoruz elbette. 

Peki Cumhurbaşkanı bankaya "Bu çocukların parasını ödeyin" dese ödenebilir mi? 

Hayır..

Çünkü bir grup sporcu, banka kayıtlarında olmayan ve tüm alışverişin banka dışında gizli yapıldığı bir iş çeviriyorlar. 

Üstelik de hiçbir yerde olmayan astronomik bir faiz garantisi ile. 

Banka yönetimi bu parayı geri ödeyemez. "

Altaylı'nın bu yazısına mağdur iş insanın avukatı Ümit Karadağ'dan hemen cevap geldi. Twitter'de Altaylı'ya cevap veren Karadağ  "Sizin tek yanlı ve algıdan ibaret açıklamalarınız da bankayı kurtaramayacak! Bankanın savcılığa ve diğer yerlere sirayet etmeye çalıştığı aşikardı! Sizi de etkilemiş! Müşteki avukatı olarak sonuna kadar hakkımızı bankadan alacağız! Hukuk bizden yana!" diye yazdı.
 

 





KARARI YARGI VERECEK

Karadağ , Altaylı'nın "Banka yönetimi bu parayı geri ödeyemez. Öderse yasaya göre "zimmet" suçu işlemiş olur." diye yazdığı yazısına karşılıkta şu cevabı verdi "Fatih bey; siz baya baya bankanın avukatlığına soyunmuş gibisiniz! Sadece sporculardan ibaret değil bu olay! Verilen paralara karşı belge var ve belgedeki faizler makul! Bankaya “Ödeme” deseler de ödeyecek! Yargı karar verecek"







ümit karadağ - Avukat - KARADAĞ HUKUK BÜROSU | LinkedIn
 Avukat Ümit Karadağ





FATİH ALTAYLI'NIN YAZISINN TAMAMINII OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ


 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum