Fenerbahçe'de Francesco Farioli iddiaları! Karagümrük'ten izin...

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın görevinden ayrılacağı konuşulurken sarı-lacivertlilerin de Francesco Farioli ile görüşmek için Fatih Karagümrük'ten izin...

Fenerbahçe'de Francesco Farioli iddiaları! Karagümrük'ten izin...
01 Aralık 2021 - 17:33

Fenerbahçe'de Vitor Pereira döneminin sona ereceği dedikodularının ardından flaş bir iddia daha ortaya atıldı.

Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Francesco Farioli ile görüşmek için Fatih Karagümrük’ten izin aldı.

SÜLEYMAN HURMA: 'ENGEL OLMAM'

Ajansspor'a konuşan Süleyman Hurma, "Francesco Farioli için Fenerbahçe'den tarafımız gelen sözlü ya da yazılı bir teklif yok. Farioli'ye teklif gelirse engel olmam." dedi.

SÜLEYMAN HURMA SPOR ARENA'NIN KONUĞU OLMUŞTU

VavaCars Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Spor Arena'nın konuğu oldu. Deneyimli yönetici, kulübünün performansı, merak edilen transferleri, Francesco Farioli tercihi, geçmişten günümüze uzanan yaşanmışlıkları ile sahibi olduğu Fatih Karagümrük ve kendisi hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Süleyman Hurma, Paris Saint-Germain Sahibi Nasser Al Khelaifi'den Bruno Fernandes'e uzanan Fatih Karagümrük ilişkisini, en büyük hedefi olan Chelsea'li Ross Barkley'i ve Karagümrük'ün stat ile tesis probleminin çözülmemesi halinde kulübü bırakacağını da duyurdu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum