Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus: 'Ben Avrupa'da finale final gözüyle bakarım'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Rennes maçını final olarak görmediklerini söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus: 'Ben Avrupa'da finale final gözüyle bakarım'
27 Ekim 2022 - 15:01

F.Bahçe'de Teknik Direktörü Jorge Jesus, UEFA Avrupa Ligi’nde bugün grubun en güçlü rakibi Rennes ile liderlik maçına çıkacaklarını söyledi. Portekizli teknik adam bu maçın final olarak görüp görmedikleri ile ilgili bir soruya “Ben gerçek final maçına, final gözüyle bakarım. Fenerbahçe, Avrupa’da final maçı oynarsa o benim için finaldir. Bu sadece lideri belirleyecek bir maç” yanıtını verirken şöyle devam etti:

Bizim için rakip fark etmiyor

“Gruptaki en güçlü rakiple karşılaşacağız. Rennes, Fransa Ligi’nin iyi takımlarından biri. PSG’nin arkasından Fransa’da en çok gol atan takım konumundalar. Zor bir maç olacak. Kalitemizi ortaya koymalıyız. Kazanıp, lider çıkacak gücümüz var. Rakibimiz Rennes de olsa, Başakşehir de olsa, sahaya aynı şekilde çıkıyoruz. Bizim bir fikrimiz var, bunu uyguluyoruz.” Sarı lacivertlilerde sakat Peres ve Mert Hakan forma giyemeyecek.

İrfan Can Kahveci'den Jesus'a rotasyon sorusu

Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci de dün basın toplantısına katılırken açıklamalarının ardından salondan ayrılmayıp basın mensuplarının arasına oturdu. Sonrasında mikrofonu eline alıp bir gazeteci gibi Jesus’a “Hocamız yarın rotasyona gitmeyi düşünüyor mu?” sorusunu yöneltti. Portekizli teknik adam ise gülerek “Bu oyuncularımın bana karşı ne kadar açık olduklarının göstergesi. Bu aramızda daha önceden planlanmış bir şey değildi. İdmanlarda kiminle ve nasıl oynayacağımız az çok belli oluyor. Dolayısıyla soruyu sorarken biliyor ki yine rotasyon olacak” dedi

Kaynak Hürriyet

YORUMLAR

  • 0 Yorum