FLAŞ...Gazeteci Sinan Aygül'ü saldırı olayında yeni gelişme ... Polis ve saldırgan tutuklandı

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gazeteci Sinan Aygül, bir grubun saldırısına uğradı. Saldırıda yaralanan Aygül, Tatvan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında saldırıyı yapan belediye personeli ve olayda yer alan polis memuru gözaltına alındı. Gözaltına alınan polis memuru Engin Kaplan. ile ve belediye çalışanı Yücel Baysal “Kasten yaralama’ suçundan tutuklandı.

FLAŞ...Gazeteci Sinan Aygül'ü saldırı olayında yeni gelişme ... Polis ve saldırgan tutuklandı
18 Haziran 2023 - 11:50 - Güncelleme: 18 Haziran 2023 - 11:58



Muhabir Tv Özel haber



Bitlis’de saldırıya uğrayan Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gazeteci Sinan Aygül olayında yeni gelişme yaşandı. Muhabir Tv'nin özel haberine  göre,
dün sosyal medya hesabından açıklama yapan Aygül, saldırıya uğradığını belirtti. Açıklamasında Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani'nin korumaları olduğunu belirterek, "Belediyeye ait araçtan inerek saldıran şahıslar arkamdan kafama vurduktan sonra küfrederek, ‘Bir daha Başkan hakkında yazarsan geberirsin’ diye tehditler ettiler" ifadesini kullandı.


Gazeteci Sinan Aygül'e saldıran iki kişi gözaltına alındı

GÖZALTINA ALINDILAR

Ortaya çıkan dehşet görüntülerinden Aygül, yürürken daha sonra belediye personeli olduğu belirlenen Y.B tarafından saldırıya uğruyor. Araya giren vatandaşları ise polis memuru olduğu belirlenen E.K., engelleyerek kimseyi yaklaştırmadığını görüldü. Bu olayın ardından Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü hemen harekete geçti. Şüpheli Yücel Baysal ile polis memuru Engin Kaplan’ı gözaltına aldı. Valilik yaptığı açıklamada olayda yer alan polis memuru hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığını belirtti. Polis memurunun açığa alındığı bildirildi.





TUTUKLANDILAR

İlçe emniyet müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye gönderildi. Savcılık  şüpheli polis memuru Engin Kaplan ile belediye çalışanı Yücel Baysal’ı tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. İki şüpheli ‘Kasten yaralama’ suçundan tutuklandı.








YORUMLAR

  • 0 Yorum