FLAŞ..Mihriban Hurmacı dayak yedi: Mihriban Hurmacı "Sen bir canavarsın Özer Hurmacı!"

Eski futbolcu Özer Hurmacı, 6 yıllık eşi, ve 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı hakkında 'Astroloji haritasına baktırıp onu aldattığımı söylüyor' iddiasında bulunarak boşanma davası açmıştı. Özer Hurmacı ve Mihriban Hurmacı çifti, geçtiğimiz aylarda boşanmaktan vazgeçti. Bugün Mihriban Hurmacı'dan flaş bir açıklama geldi. Sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Mihriban Hurmancı, eşi Özer Hurmacı tarafından darbedildiğini sosyal medyadan duyurdu. İşte ayrıntılar!

FLAŞ..Mihriban Hurmacı dayak yedi: Mihriban Hurmacı "Sen bir canavarsın Özer Hurmacı!"
04 Şubat 2022 - 19:44 - Güncelleme: 04 Şubat 2022 - 19:59
Mihriban Hurmacı, 'Astroloji haritasına baktırıp onu aldattığımı söylüyor' diyerek kendisine boşanma davası açan futbolcu eşi Özer Hurmacı'yı affetmemiş ve boşanma davası açmıştı.
Karşı boşanma davası açan Hurmacı, 30 milyon TL isteyerek karşı dava açmıştı.

Özer Hurmacı'nın eşi Mihriban Hurmacı'dan karşı hamle! Boşanmak için 30 milyon TL istiyor - Haberler Magazin

Mihriban Hurmacı,  'Astroloji haritalarına bakarak beni aldatan adam olmakla suçluyor' iddiasıyla kendisine boşanma davası açan eşi Özer Hurmacı'ya karşı boşanma davası açtı.
Geçtiğimiz aylarda bu davada yeni bir gelişme yaşandı ve çift, boşanmaktan vazgeçti.

EVLİLİKLERİNDE YENİ BİR KRİZ YAŞANDI!

Barıştıklarını açıklayan çift, bugün yeni bir krizle daha gündeme geldi.

Boşanmaktan vazgeçen Özer Hurmacı ve Mihriban Hurmacı tartıştı! Özer Hurmacı’nın eşi Mihriban Hurmacı darbedildiğini sosyal medyadan duyurdu!
 

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN ŞOK EDEN PAYLAŞIM!

Mihriban Hurmacı, bugün sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Boşanmaktan vazgeçen Özer Hurmacı ve Mihriban Hurmacı tartıştı! Özer Hurmacı’nın eşi Mihriban Hurmacı darbedildiğini sosyal medyadan duyurdu!

"ÖZER HURMACI SEN BİR CANAVARSIN"

Mihriban Hurmacı, geçen ay boşanmaktan vazgeçtiği futbolcu futbolcu eşi Özer Hurmacı tarafından darp edildiğini söyledi.

Sarıyer Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı giderek şikayetçi olan Mihriban Purmacı,  yaşadıklarını ‘2. Sayfa’ya şöyle anlattı:
-Dün akşam saat 21.00’da Özer’in cep telefonunda başka kadınlara ait mesajlar ve fotoğraflar gördüm. Bu yüzden tartışmaya başladık.
-Beni bir odaya çekerek ellerime, yüzüme vurmaya başladı. Kafamı camlara vurdu, “Seni gebertirim” diyerek tehditte bulundu. Kendimi dışarıya zor attım”

BUNU ASLA SAKLAMAK İSTEMİYORUM
Fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Mihriban Hurmacı " Bunu asla saklamak istemiyorum...Sen bir canavarsın Özer Hurmacı yazdı"

Mihriban Hurmacı: Sen bir canavarsın Özer Hurmacı

YORUMLAR

  • 0 Yorum