HABERCİLERE YILDIZLI GECE...SALİH ALUŞ YAZDI...

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu başkanı Ali Rıza Yıldız, federasyon üyesi habercilere bir jest daha yaptı. Beyoğlu'nda yapılan yemekli davet renkli geçti. Gazeteci Salih Aluş o geceyi Muhabir Tv için yazdı

HABERCİLERE YILDIZLI GECE...SALİH ALUŞ YAZDI...
02 Eylül 2023 - 08:00


Gazeteci Salih Aluş ve İstanbul Gazete Haberciler Federasyon Başkanı Ali Rıza Yıldız

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu başkanı Ali Rıza Yıldız'dan, federasyon üyesi habercilere sürprizli bir  jest daha yaptı. Başkan Yıldız ,haberci arkadaşlarına Beyoğlu Avukatlar Lokalinde bir yemek verdi.  Yemeğe çok sayıda haberci üyeler katıldı.




Dostlukların ve arkadaşlıkların perçinlendiği gecede,canlı müzik hiç susmadı.
Yemeğe katılan haberciler yerlerinde durmayarak saatlerce gönlünce eğlenip her yörenin havasından çalan şarkı ve oyun hatalarıyla gönlünce eğlenip oynayıp, dansettiler.




BAŞKAN YILDIZ'IN SÜPRİZİ

Başkan Ali Rıza Yıldız'ı sürprizi geceye damga vurdu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Hukuk Danışmanı Hilal Öztürk'ün de bu gün doğum günüydü.
Başkan bu günü unuturmu hiç unutmaz. Tüm üyelerinin özel günlerini titizlikle takip eder, etti de.





Başkan Ali Rıza Yıldız,bu gecede de yaptı yapacağı sürprizi.
Federasyonun Hukuk danışmanı Hilal Öztürk'un 35'inci yaş gününde 'bir doğum pastası sundu, pastayı birlikte kesip davetlilere dağıttılar.



Geceye katılan çocukluk ve avukat arkadaşlarının verdiğ hediye ise Öztürk'ü duygulandırdı. Çocukluk günlerini hatırlatacak kutunun içinden Hilal hanımın çocukken yediği   en sevdiği Yiyecekler çıktı.



Bu hediye karşısında çok duygulanan Hilal hanım gözyaşlarını tutamadı.




Bu da bitmedi Başkan Ali Rıza Yıldız'ı sürprizleri devam etti.
İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız,doğum günü olan Hukuk danışmanı Hilal Öztürk'e Roleks marka saat hediye etti.Başkanın bu jesti geceye katılanlar tarafından taktirle karşılandı.




Gecede kısa bir konuşma yapan İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı,Ali Rıza Yıldız,geceye katılan haberci üyelerine tek tek teşekkür ettikten sonra 'Önümüzdeki aylarda hep beraber,daha güzel etkinlikler yaşayacağız,sırada Azerbeycan var kısa zamanda Federasyon üyeleri olarak Azerbaycan'ı ziyaret edip,oranın başın camiasında fikir alışverişinde bulunacağız.Biz büyük bir basın ailesiyiz,bizlerin bütünlüğünü kimse bozamaz. Bizim alavere,dalaverelerle de işimiz olmaz. Hepiniz sağolun,varolun,iyiki varsınız haberci dostlarım' dedi.



Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren yemekte tüm davetliler gönüllerince, oynayıp eğlendiler.




Bol neşeli ,sohbetli gece yaşanmaya değerdi. Lokalin tüm masalarını dolduran davetliler, canlı fasıl eşliğinde son dakikalara kadar eğlendiler.




Mekandan ayrılıkların de saygı çerçevesinde bir birlerine iyi geceler dileyip bu geceyi organize eden İstanbul Gazete Habercilet Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız'a teşekkür ettiler.

O GECEDEN KALAN KARELER




























YORUMLAR

  • 0 Yorum