İstanbul'da yol verme kavgası! Pideci kuryesi dehşet saçtı: 1 ölü, 6 yaralı

İstanbul Maltepe'de trafikte çıkan kavga kanlı bitti. Pidecide çalışan motosikleti kurye, yol verme yüzünden tartıştığı 3 kişiye çalıştığı pideciden aldığı bıçak ve satırla saldırdı. Saldırıda, Kadir G. hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İstanbul'da yol verme kavgası! Pideci kuryesi dehşet saçtı: 1 ölü, 6 yaralı
16 Eylül 2023 - 15:43

Maltepe'deki olay 18.00 sıralarında, Zümrütevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; bir pidecide çalışan motosikletli kurye, trafikte yol verme yüzünden 3 kişinin kendisine silah çekmesi üzerine olay yerinden uzaklaştı.

BIÇAK VE SATIRLA SALDIRDI

Hızla çalıştığı pideciye giden kurye, bıçak ve satır alarak geri döndü. Elindeki bıçak ve satırla tartıştığı kişilere saldırdı. Saldırıda, Kadir G. hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı.

 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralılardan birinini durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

24 KİŞİ GÖZALTINDA

Olay yerine çok sayıda Özel Harekat ve Çevik Kuvvet polis sevk edildi. Polis ekipleri, yaptıkları çalışmada kavgaya karıştığı belirlenen 24 şüpheliyi gözaltına aldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum