Katıldığı programın telefonları kilitlendi

Sanatçı ve yazar Ekrem Arpak, Beyaz TV'de yayınlanan "Yaşama dair" programına katıldı. Arpak'ın sohbeti büyük ilgi gördü.

Katıldığı programın telefonları kilitlendi
29 Ocak 2022 - 15:38

EKRANA KİLİTLENDİ

Son çıkardığı "M.K.G. babasının oğlu" adlı kitapla Şanıurfa ve Ankara'daki siyaset merkezini sallayan Ekrem Arpak bu kez katıldığı Beyaz TV'deki "Yaşama dair" adlı porgramda büyük ilgi gördü.  Şanlıurfa'ya olan aşkı ile izleyiciyi ekrana kilitledi.

Ekrem Arpak Şaşırttı

GÜLPINAR DOĞAL BİR LİDER!

Arpak, "M. K. G  Babasının Oğlu " kitabının ana içeriğini oluşturan Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar hakkında görüşlerini dile getirdi. Arpak , Gülpınar için "Yüreğimin umut ağaçlarından göğe yükselen beyaz güvercin" diye bahseden Arpak, Gülpınar için "O, coğrafyanın aydınlık yarınları için gelmiş doğal bir lider" dedi.


ŞANLIURFA URFA ÖZEL BİR ŞEHİR!

Şanlıurfa'nın tarihi, kültürel zenginlikleri ve insanlarını anlattığı sözleri izleyicilerden büyük beğeni alan Arpak'ın kadına şiddete hayır diyerek büyük takdir topladı.



BEYAZ TV'NİN SANTRALI KİLİTLENDİ

Arpak'ın porgramdaki sohbeti büyük ilgi gördü. İzleyenler tarafından mesaj yağmuruna tutulan programın yer aldığı BEYAZ TV'nin santralı kilitlendi. Bir çok vatandaş telefonla kanalı arayarak teşekkürlerini dile getirdi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum