Kızı konuştu 'Beni ölü blurdunuz" ...Müge Anlı'da 21 yaşındaki kayıp kızını arayan baba intihar etti.

12 Mayıs gününden itibaren kayıp olan kızını aramak için Müge Anlı'ya başvuran Mehmet Hanefi Çagana'nın Arnavutköy Merkez Mahallesi Zülal Sokak'ta bulunan 5. kattaki dairede eşiyle otururken kafasına silah ile bir el ateş ederek intihar ettiği öğrenildi.

Kızı konuştu 'Beni ölü blurdunuz" ...Müge Anlı'da 21 yaşındaki kayıp kızını arayan baba intihar etti.
16 Haziran 2023 - 15:51

İstanbul Esenler'de kaybolan ve kendisinden yaklaşık bir aydır haber alınamayan 21 yaşındaki Rukiye Çagana'yı arayan babası Mehmet Hanefi Çagana ve annesi Riskiye Çagana, Müge Anlı'nın programına katılmıştı.


Genç kızın 12 Mayıs günü patronuyla ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından kaybolduğu öğrenilmişti.




KIZINI KEMERLE DÖVDÜĞÜ ÖĞRENİLMİŞTİ

Müge Anlı'nın Rukiye'ye ulaşmasının ardından baba Mehmet Hanefi'nin kızını kemerle dövdüğü ortaya çıkmıştı.

 



SİLAHLA İNTİHAR ETTİ

Kızından haber alamayan Mehmet Hanefi'nin Arnavutköy Merkez Mahallesi Zülal Sokak'ta bulunan bir evde silahla intihar ettiği öğrenildi.

Silah sesini duyan vatandaşların ihbarının ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.


Sağlık ekipleri şahsın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken Mehmet Hanefi'nin şahsın 5. kattaki ikametinde eşiyle otururken kafasına silah ile bir el ateş ederek intihar ettiği öğrenildi.


KIZI PROGRAMA ÇIKTI

İstanbul Esenler ilçesinde kaybolan ve kendisinden yaklaşık 30 gündür haber alınamayan 21 yaşındaki Rukiye Çagana'nın babası Mehmet Hanefi Çagana için programa çıktı.


"BENİ BULABİLSEYDİ, BEN ÖLÜ OLACAKTIM"

 

Canlı yayına çıkan Rukiye Çagana, "Ben buraya gelmeseydim, bugün benim ölüm haberimi alacaktınız. O pompalı tüfeği benim de kafama dayandırdı. Her olayda bu silah ortaya çıkıyordu. 33 gündür her şeyi biliyordu, ama neden dün kendini öldürdü? Çünkü kendi çapında beni aramaya çalıştı. Kendi çapında beni bulabilseydi, ben ölü olacaktım. Kendi hırsından beni öldüremediği için kendini öldürdü." ifadelerini kullandı.


 


YORUMLAR

  • 0 Yorum