Merak ediliyordu...Yarın ekranlarda olacak

Sanatçı ve yazar Ekrem Arpak'ın bir süre önce "M.K.G. Babasının Oğlu" adlı önemli bir kitabı piyasaya çıktı. Kitabında adını verdiği AB Uyum Komisyonu Başkanı Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'ı derinlemesine işleyen Arpak'ın bu çalışması büyük ilgi gördü. Bir çok ulusal basına davet edilen Arpak, hem Şanlıurfa'yı hem de Gülpınar'ın hayatını içeren bu kitabıyla ilgili ekranlarda yer aldı. Dikkatleri üzerine çeken Gülpınar'a büyük ilgi duyuldu. Gülpınar yarın ekranlarda olacak. Gülpınar'a, bir çok konu dışında, ilk kez kitapla ilgili de düşünceleri sorulacak.

Merak ediliyordu...Yarın ekranlarda olacak
04 Mart 2022 - 12:45 - Güncelleme: 04 Mart 2022 - 13:40


AYLARDIR BU ÜÇLÜ KONUŞULUYOR : GÜLPINAR, ARPAK VE KİTAP

Sanatçı ve yazar Ekrem Arpak'ın kalema aldığı "M.K.G Babasının Oğlu" adlı kitap piyasaları yakıp yıktı. Peş peşe yeni baskılar yapan kitapla ilgili de televizyon kanalları büyük ilgi gösterdi. Arpak bir çok televizyon kanalına  davet edilerek Şanlıurfa ve Gülpınar'ı anlattı.

Şanlıurfa bu kitapla çalkalanıyor: Bir hafta içinde 4 baskı yaptı


BU KEZ MERAK EDİLEN İSİM KONUŞACAK

Arpak'ın bu önemli çalışmasından sonra Mehmet Kasım Gülpınar merak edilmeye başlandı. Ak Parti Şanılurfa milletvekili olan Gülpınar aynı zamanda  uzun süredir AB uyum başkanılığı görevini yürütüyor. 6 dil bilen Gülpınar'ın sadece Şanlıurfa değil, Doğu ve Güneydoğu'dan İstanbul'a uzanan geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Ve bir çok yönüyle merak edilen Gülpıar, kitabın basımından sonra  ilk kez  ekranlara çıkacak






YARIN İKİ ÖNEMLİ KANALDA YER ALACAK

Gülpınar yarın sabah 08:15'te Kanal7'nin sevilen programlarından Merhaba Hayat'a, saat 14:00'de ise Beyaz TV'de yayımlanan Yaşa Dair'in konuğu olacak. " M.K.G Babasının Oğlu" kitabının yok satması ve Türkiye genelinde büyük ses getirmesinden sonra milyonların daha da merak ettiği Gülpınar her iki programda da kendisine dair merak edilenlere ilk kez cevap verecek.



Yaşama Dair'in başarılı sunucusu Semra Güzel ve Merhaba Hayat'ın usta sunucusu Meral Karadağ'ın sorularını yanıtlayacak olan Gülpınar, kendisini merak eden milyonlara seslenecek.
Gülpınar, özellikle z kuşağı diye tanımlanan gençliğin kendisine olan özel ilgisinin nedenini anlatacak. Ve gençlere önemli tavsiyelerde bulunacak


Mehmet Kasım Gülpınar kimdir? Tüm detayları okumak için linki TIKLAYIN





Ekrem Arpak kimdir? Nerelidir? ne eserleri vardır? tüm detayları okumak için linki TIKLAYIN

ŞANLIURFA BABASININ OĞLU İLE İNLEDİ!

Ekrem Arpak Şaşırttı


Bilinmeyen yönleriyle Kasım Gülpınar - Urfa Haber, Şanlıurfa Haberleri, Şanlıurfa
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum