MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI ve CUMA MESAJLARI 2022: En yeni, ayetli, dualı ve resimli Mevlid Kandili mesajları

Mübarek günlerden olan Mevlid Kandili gününde kandil mesajları ve cuma mesajları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Mevlid Kandili 2022'de Cuma gecesine denk geldi. Bu önemli güne özel kandil mesajlarını paylaşmak isteyenler en yeni, ayetli, dualı ve resimli Mevlid Kandili mesajları mesajlarına yoğun ilgi gösteriyorlar. İşte İslam peygamberi Hazreti Muhammed'in doğduğu gece olarak bilinen Mevlit Kandili mesajları ve cuma mesajları...

MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI ve CUMA MESAJLARI 2022: En yeni, ayetli, dualı ve resimli Mevlid Kandili mesajları
07 Ekim 2022 - 10:23

7 Ekim Cuma günü gerçekleşecek olan Mevlid Kandili mesajları, bu özel gün sebebiyle merak edildi. İslam peygamberi Hazreti Muhammed'in doğduğu gece olarak bilinen Mevlit Kandili'ni WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram gibi platformlar üzerinden paylaşımda bulunarak sevdiklerine anımsatmak isteyen kişiler arama motorlarında sorgulama yapıyor. İşte en güzel, anlamlı, resimli Mevlid Kandili mesajları ve cuma mesajları...

MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI

Güneşi yüreğinde gözleri ufuklarda muhabbet yolcuları arasında cennet hesabı yapmayan cennetlikler arasında olmanın duasıyla hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar.
Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun.

 

Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar.
Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.
Rabbim bizi özünden iman eden gözünden düşmeyen kullarından eylesin. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

 

Bugün iki Cihan serveri, İslam dininin önderi, Allah’ın sevgili Resulü ve Nebisi, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in dünyaya gelişinin kutlu doğum günü. ’Ben Güzel Ahlakı Tamamlamak Üzere Gönderildim’ diyen insanlığın örnek alacağı bir Peygamberin, ümmetine mazhar olabilmenin gurur ve şükür günüdür bugün. Bulunduğu konumu hakça, adaletli, dürüst, hakkaniyetli olarak gözetenler, Sevgili Peygamber Efendimizin izinde gidenlerdir. Mevlid Kandili'niz kutlu olsun...
Allah'a en sevgili ev, içinde ikram gören yetim bulunan evdir." Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun Hayırlı Kandiller!

 

Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız ve kandilimiz mübarek olsun.

 

Ey Rabbim…Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Cumanız mübarek ve kabul olur inşallah.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum