Motokurye ile baldızını öldürmüştü! Yeni detaylar: Kızım bizi yanlış yönlendirmese Ali Diken yaşıyor olabilirdi

Antalya’da eniştesi tarafından evde dövülerek öldürüldükten sonra boş araziye battaniye içerisinde sarılarak taşınan kuaför Zeynep Ece Aksay'ın cenazesi...

Motokurye ile baldızını öldürmüştü! Yeni detaylar: Kızım bizi yanlış yönlendirmese Ali Diken yaşıyor olabilirdi
29 Ocak 2024 - 14:27

Antalya'da motokurye olarak çalışan Ali Diken'den (32) 20 Aralık'tan beri haber alamayan ailesi, polise kayıp başvurusunda bulunduktan sonra bir televizyon programına katıldı. Programa katılanlar arasında bulunan garson Zeynel Boyacı, kurye Ali Diken'i (32) öldürdüğünü itiraf etti. Ağır küfür ve hakaretler etmesi nedeniyle Diken'i öldürdüğünü dile getiren Boyacı, polis ekiplerince gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Antalya'ya getirilen Boyacı, Diken'in cenazesinin olduğu yeri ekiplere gösterdi. Aksu ilçesi Kundu Mahallesi Sahil Caddesi'ndeki boş arazide kadavra arama köpeği 'Obert' ve kepçe ile yapılan aramada, Ali Diken'in cansız bedenine ulaşıldı.

Boyacı, aynı noktaya yaklaşık 30 metre mesafede battaniyeye sarılı şekilde çıkartılan cesedin ise bir süredir haber alınamayan baldızı Zeynep Ece Aksay'a ait olduğunu söyledi. Cenazeler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Zeynel Boyacı ifade işlemleri ve sağlık kontrolünün ardından çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Boyacı'nın eşi İlknur Boyacı hakkında ise 'konutu terk etmeme' şartıyla denetimli serbestlik kararı verildi.

DNA TESTİNDE BELİRLENDİ

Battaniyeye sarılı cesedin Zeynep Ece Aksay'a ait olup olmadığının tespiti için ailesinden DNA örnekleri alındı. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan testte cesedin Aksay'a ait olduğu kesinleşti.

Kaynak Hürriyet

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum