Müge Anlı'da kayıp olarak aranıyordu! Yusuf Ferhat Avcı'nın inşaatta cansız bedeni bulundu

Bursa'dan İstanbul'a yakınlarının yanına gelen ve kaybolan Yusuf Ferhat Avcı'dan günlerdir haber alınamıyordu. Yusuf Ferhat Avcı'nın ailesi, oğullarının bulunabilmesi için Müge Anlı'ya da başvurmuştu. 3 aydır kayıp olan Avcı'dan acı haber geldi. Avcı'nın cesedi İstanbul'da bir inşaatın bodrumunda bulundu. Dayı Nahit Avcı “Eski bir hastane inşaatının 3-4 kat altında suyun içerisinden çıkardık cesedini dedi.

Müge Anlı'da kayıp olarak aranıyordu! Yusuf Ferhat Avcı'nın inşaatta cansız bedeni bulundu
12 Mart 2023 - 20:02

Bursa'dan İstanbul'a gelen ve ortadan kaybolan Yusuf Ferhat Avcı'dan 3 aydır haber alınamıyordu. Aile, 28 yaşındaki çocuklarının bulunması için Müge Anlı'ya da başvurmuştu. İstanbul'da bir inşaatta erkek cesedi bulunduğuna dair ihbar üzerine ekipler harekete geçti. Yapılan incelemede cesedin Yusuf Ferhat Avcı'ya ait olduğu belirlendi.

İŞTE OLAYIN DETAYLARI

Bursa’da yaşayan bipolar hastası 28 yaşındaki Yusuf Ferhat Avcı, 3 ay önce ziyaret için geldiği İstanbul’da kayıplara karıştı. MuhabirTv'nin haberine göre aile Bursa’da kayıp başvurusunda bulundu. Ardından Avcı’nın en son İstanbul’a geldiği tespit edilmesi üzerine İstanbul’da da soruşturma başlatıldı.


CESEDİ İNŞAATTA BULUNDU

Olayla ilgili başlatılan soruşturmada, Avcı’nın cep telefonu kayıtlarına bakıldı. En son Küçükçekmece bölgesinde olduğu tespit edilen Avcı’nın bulunması için çalışma başlatıldı. Bir ihbar üzerine Küçükçekmece’de bir inşaatta bakıldı. Ardından Avcı’nın yakınları da inşaattın 3-4 katın altında biriken suda arama yaptı. Yapılan aramada bir erkek cesedi bulundu. Bulunan erkek cesedi 3 ay önce kayıp olan Yusuf Ferhat Avcı olduğu belirlendi.

CEP TELEFONU SATILMIŞ

Bursa ve İstanbul polisi tarafından kayıp olarak aranan Avcı’nın cesedi incelenmek üzere Adlı Tıp Kurumu’na gönderildi. Savcılığın talimatı üzerine dosya Cinayet Büro Amirliği’ne verildi. Yapılan çalışmalarda, Avcı’nın cep telefonu satıldığı belirlendi. Polis, Avcı’nın cep telefonunu satan kişileri tespit etmek için harekete geçti. Olayın bir cinayet mi yoksa bir kaza sonucu mu gerçekleştiği yapılacak soruşturmanın ardından ortaya çıkacak.

 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum