Naomie Harris tacize uğradığını açıkladı

Rol aldığı 'Skyfall', 'Spectre' ve 'No Time To Die' adlı 'James Bond' filmleriyle şöhreti yakalayan oyuncu Naomie Harris, yıllar önce bir filmin seçmeleri...

Naomie Harris tacize uğradığını açıkladı
15 Aralık 2021 - 23:00
"İngiliz aktris Naomie Harris (45), yıllar önce yaşadığı dehşet hakkında ilk kez konuştu. Harris, bir film seçmeleri sırasında çok ünlü bir oyuncu tarafından taciz edildiğini söyledi.

Mail On Sunday gazetesine konuşan dünyaca ünlü oyuncu, o gün yaşananlarını "Çok ünlü bir erkek oyuncu elini, eteğime koyup beni taciz etti" diyerek yaşadıklarını anlattı.Daha önce rol aldığı 'Skyfall', 'Spectre' ve 'No Time To Die' adlı 'James Bond' filmleriyle tanınan Naomie Harris, daha sonra sözlerine şöyle devam etti: "Burada şaşırtıcı olan şey; oyuncu yönetmeninin ve yönetmenin de sette olmasıydı. Ama hiç kimse bir şey söylemedi. Çünkü beni taciz eden kişi çok çok ünlü biriydi." 45 yaşındaki Naomie Harris, '#metoo' hareketiyle gün yüzüne çıkan taciz olaylarına bakarak, "Bu yüzden kendimi şanslı hissettim" ifadelerini kullandı. Oyuncu, kendisini taciz eden ünlü aktörün adını ve olayın hangi filmde yaşandığını açıklamadı.Harris, ayrıca '#metoo' hareketin ortaya çıkmasından sonra başka bir film setinde yine benzer olay yaşandığını ama bu kez tacizcinin işine hemen son verildiğini sözlerine ekledi. "

YORUMLAR

  • 0 Yorum