O Ses Almanya'da söylediği "Yalan" şarkısıyla çok konuşulmuştu: Zeynep Avcı neden elendi?

Zeynep Avcı, O Ses'in Almanya versiyonu "The Voice of Germany" performanslarıyla ismini geniş bir kitleye duyurdu. "Yalan" ve "Kıyamam" şarkılarıyla sosyal medyada da gündem olan Zeynep Avcı, çeyrek finale kadar kalmayı başarmıştı. Zeynep Avcı sesiyle hem jüriyi hem de seyirciyi derinden etkilemişti. Peki, Zeynep Avcı elendi mi?

O Ses Almanya'da söylediği "Yalan" şarkısıyla çok konuşulmuştu: Zeynep Avcı neden elendi?
07 Aralık 2021 - 00:19


Zeynep Avcı, yarışmanın çeyrek finali için Güliz Ayla'nın "Öyle Sev" şarkısını seçti. Bir jüri üyesi ise Avcı'ya jest yaparak gelişini Türkçe duyurdu. Jüri üyesi "Şimdi birlikte Zeynep'i dinleyeceğiz" dedi. Sonuçlar bu kez Avcı’yı bir üst tura çıkarmaya yetmedi.



Zeynep Avcı The Voice of Germany'de yarı finali 0.2% ile kaçırdı. Muhteşem performansına rağmen elenen Avcı, ayakta alkışlandı.

ZEYPEN AVCI KİMDİR

ZEYNEP AVCI NEDEN ELENDİ

Zeynep Avcı'nın çok az farkla elenmesi tüm Türkiye'yi ve Almanya'da yaşayan Türkleri üzdü. Zeynep Avcı'nın elenmesinin en büyük nedenlerinden birisi seslendirdiği parça oldu. Çeyrek finale gelirken söylediği muhteşem şarkılarının yanında Güliz Ayla'nın "Öyle Sev" şarkısı çok zayıf kaldı. Ayrıca son bölümde sahneye çıkarıldı. Sosyal medya da çok konuşulan bu durumda, şarkı seçimi çok eleştirildi. Ancak şarkı seçimini Zeynep Avcı'nın yapmadığı, şarkıların seçimini jüri üyesinin seçtiği öğrenildi.

Zeynep Avcı'yı finale taşıyalım - Avrupa Haberleri
 

ZEYPEN AVCI KİMDİR? 

Ailesi 1970'li yıllarda Almanya'ya gelen Zeynep Avcı, Berlin'de büyüdü. Birçok etkinlikte ve mekânda konserler verdi. 20 yıldır sahnelerde olan Berlinli Zeynep Avcı, Beatztanbul adlı orkestrasıyla tanınıyor.İki çocuk annesi Zeynep Avcı, yarışmaya katılmadan önce “Türkiye’de yaşamamamıza rağmen, köklerimize çok bağlıyız. Bu kültürü aile içerisinde de devam ettirmeye çalışıyoruz. İnsanların yabancı dildeki bir şarkıyı, o dili bilmeseler bile hissetmelerinin mümkün olduğunu ispat etmek istiyorum. Ve bunun zamanının geldiğini düşünüyorum” açıklamasında bulunmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum