Putin'in 'sevgilisi' ortaya çıktı!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin özel hayatının gizliliğiyle tanınıyor. Savaş nedeniyle 2 aydır tüm dünyanın yakından izlediği Rus liderin aşk hayatı da zaman zaman manşetlere taşınıyor. Yıllardır Putin'in gizli aşkı olduğu konuşulan Alina Kabayeva sürpriz bir şekilde Moskova'da ortaya çıkınca söylentiler de yeniden gündeme geldi.

 Putin'in 'sevgilisi' ortaya çıktı!
23 Nisan 2022 - 12:20 - Güncelleme: 23 Nisan 2022 - 12:33

Rusya lideri Vladimir Putin’in sevgilisi olduğu iddia edilen eski jimnastikçi 38 yaşındaki Alina Kabayeva Moskova’da boy gösterdi.

Uzun süredir ortalarda görünmeyen ödüllü Kabayeva, başkentteki VTB Arena’da bugün yapılması planlanan yıllık ‘Alina Festivali’nin provalarında görüntülendi. Yüzüne dolgu ve botoks yaptıran Kabayeva, yeni görüntüsüyle dikkat çekti.

Cosmopolitan dergisinin Rusya edisyonu, fotoğraflarla ilgili olarak “Kabayeva’nın yüzünde bir şeyler gerçekten değişmiş. Efsane sporcu önceden resmen daha güzeldi” diye yazdı.

Söylentiler doğru mu Putinin sevgilisi Moskovada ortaya çıktı



Kabayeva’nın Putin’in 4 çocuğunun annesi olduğu ileri sürülürken, ikilinin birlikte olduğu hiçbir zaman resmi olarak onaylanmadı. Son dönemde Kabayeva’nın İsviçre’de bir köşkte ya da Sibirya’da bir nükleer sığınakta saklandığına dair söylentiler çıkmıştı.


Alina Kabaeva kimdir? Putin'in kendisinden 35 yaş küçük gizli aşkı Alina Kabaeva kaç yaşında, nereli? - Galeri - Yaşam



Kabaeva'nın İsviçre'de saklandığına dair hiçbir kanıt olmasa da İsviçre hükümetine kadının sınır dışı edilmesi için dilekçe yağıyor.

PUTİN İLE GİZLİ ÇOCUKLARI VAR İDDİASI

38 yaşındaki Alina Kabaeva eski bir olimpiyat jimnastikçisi ve bir altın madalya sahibi. Kabaeva yıllar boyunca dünya medyasında Putin ile ilişkisi olduğu hatta Putin'in yuvasını yıktığı haberleri ile gündeme geldi.


Söylentiler doğru mu Putinin sevgilisi Moskovada ortaya çıktı

İkilinin toplum önüne bir arada çıktıkları nadir anlarda birisi


Kabaeva ve Putin'in herkesten gizlediği çocukları olduğu iddiası yıllardır dillendirilse de bu konuda resmi bir doğrulama hiçbir zaman yapılmadı.

Rusya Devlet Başkanı Putin ve eski jimnastikçi şimdiye kadar sadece birkaç kez birlikte görüntülendi. Kabaeva halk arasında nadiren görülüyor. Söylentilerin merkezindeki kadın en son geçen yıl Aralık ayında, Moskova'da düzenlenen bir jimnastik turnuvasında medya önüne çıktı.


Putin'le adı anılmıştı… Alina Kabaeva kimdir, kaç yaşında?

 

ALİNA’YA İLGİSİ ÇOK ESKİYE DAYANIYOR

Aston Üniversitesi öğretim görevlisi ve "Rich Russians: From Oligarchs to Bourgeoisie" (Zengin Ruslar: Oligarşilerden Burjuvaziye) kitabının yazarı Dr. Elisabeth Schimpfössl, İngiliz Telegraph gazetesine yaptığı açıklamada, “Vladimir ve Alina'nın Kremlin'de birlikte yaşadıklarına” dair söylentiler duyduğunu söylüyor.

İkisi arasındaki ilişki hiçbir zaman kabul edilmese de aşklarının uzun vadeli olduğuna, Putin’in Kabaeva'ya olan ilgisinin 2008 yılına, hatta çok daha öncesine dayandığına dair pek çok ipucu söz konusu.

Söylentiler doğru mu Putinin sevgilisi Moskovada ortaya çıktı

Putin ve eski eşi Lyudmila Shkrebneva... Çift 2014 yılında boşanmıştı

 

AİLESİ HAKKINDA ASLA KONUŞMADI

1983 yılında Özbekistan'ın Taşkent şehrinde doğan Kabaeva'nın babası profesyonel bir futbolcuydu, annesi ise milli takımda basketbol oynuyordu. Ancak Kabaeva’nın başarılı ve tanınmış bir sporcu olduktan sonra ailesiyle bağlarını kopardığı söyleniyor.

Kendisini 1990’lı yıllarda tanıyan bir kaynak, Telegraph'a, “Kabaeva hiçbir zaman ailesi ya da geçmişi hakkında konuşmazdı. Soru sormama rağmen bu konuyla pek ilgilenmezdi” diyor.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum