Şanlıurfa bu kitapla çalkalanıyor: Bir hafta içinde 4 baskı yaptı

Son günlerde Şanlıurfa ve Ankara'da yeni çıkan bir kitap konuşuluyor. Sanatçı yazar Ekrem Arpak'ın AK parti milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'ın hayatını kaleme aldığı "M.K.G. babasının oğlu" adlı kitabı bir haftada 4 baskı yaptı. Büyük ilgi görülen kitapta, ayrıca Şanlıurfa'nın tarihinde iz bırakan isimlere de yer verilmiş.

Şanlıurfa bu kitapla çalkalanıyor: Bir hafta içinde 4 baskı yaptı
28 Ocak 2022 - 22:03 - Güncelleme: 28 Ocak 2022 - 23:40
Sanatçı yazar Ekrem Arpak kimdir? Nerelidir? kaç yaşında?

Bu günlerde Şanlıurfa ve siyasetin merkezi Ankara'da bir kitap dilden dile konuşuluyor.  Sanatçı ve yazar Ekrem Arpak'ın kalema aldığı "M.K.G. babasının oğlu" adlı kitap, yok satılıyor. 


AB UYUM BAŞKANI MEHMET KASIM GÜLPINAR

Arpak, yazdığı bu kitabın içeriğinin ana teması, siyasetin önemli isimlerinden biri olan Şanlıurfalı milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar oluşturuyor.  Gülpınar'ın, aile tarihçesi, duruşu, siyasete ve kültürel katkıları geniş şekilde ele alınıyor. Şanlıurfalıların çok değer verilen isim olan Gülpınar, siyaset arenada çok saygı gösterilen bir isim olarak görülüyor.


ŞANLIURFA TARİHİNE İZ BIRAKANLAR

Kitabın içeriği her ne kadar Mehmet Kasım Gülpınar'ın hayatını içersede, farklı önemli bilgilerde yer alıyor. Arpak kitabın birinci bölümünde Şanlıurfa tarihine iz bırakanlar, engeller. sorunlar ,çözümler, ve önerilere de geniş şekilde yer vermiş.
ŞANLIURFA BABASININ OĞLU İLE İNLEDİ!
LANSMAN GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Geçtiğimizg ünlerde kitabın lansman gecesi düzenlendi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi M.Akif İnan Konferans salonunda yapılan gece büyük ilgi gördü. Geceye Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül gibi bir çok önemli isim yer aldı.


BİR HAFTADA  4 BASKI

Bir hafta önce piyasaya çıkan kitap büyük ilgi gördü. 175 sayfadan oluşan kitap bir haftada 4 baskı yaptı.

ARPAK'IN SEKİNCİ KİTABI

Arpak'ın büyük ilgi gören bu sekinci kitabı oluyor.  Arpak'ın daha önce ,Yedi Renk Masalları , MaHfya Babası, Gönül Yarası, Zengin Toprakların Yoksul Çocukları, Meliha'nın Günahı, Gözlerine Şairim ve  Mevsimlik Hüzünler adlı kitapları bulunuyor.

Mehmet Kasım Gülpınar kimdir? Nereli? Kaç dil biliyor?..TIKLAYIN
 
Sanatçı yazar Ekrem Arpak kimdir? Nerelidir? Tüm detaylar..TIKLAYIN

YORUMLAR

  • 0 Yorum