Sefo depremzede çocukların isteğini geri çevirmedi

Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle felaketi yaşadı. Ünlü isimler 11 ili etkileyen deprem bölgesine yardım götürmek için tek...

Sefo depremzede çocukların isteğini geri çevirmedi
19 Şubat 2023 - 23:34
Türkiye'yi yasa boğan 7.7 ve 7.6'lık Kahramanmaraş depremleri, birçok ili etkiledi. Türkiye'ye felaketi yaşatan deprem nedeniyle çok sayıda bina yıkıldı. Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Elazığ'dan acı haberler gelmeye devam ediyor.

Deprem bölgesiyle ilgili sanat dünyası da sessiz kalmadı. Birbirinden ünlü isimler; hem bölgeye giderek, hem de sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak depremzedelere destek oluyor.

Bu isimlerden biri de 'Sefo' lakaplı rapçi Seyfullah Sağır. Bir Twitter kullanıcısı, "İskenderun'daki depremzede çocuklarımız Sefo'yu istiyor, bekliyor. Hadi hep beraber etiketleyerek Sefo'yu ikna edelim" diyerek, sosyal medyadan yardım istedi. Daha önce de "Başkan olursam Sefo'yu okula getireceğim" diyen Tuana isimli ilkokul öğrencisinin çağrısıyla okula giden ve öğrencilere konser veren Sefo, yine kendisine gelen isteği geri çevirmeyerek; "Ben ikna oldum. Yarın İskenderun'dayım" diye yazdı. Sözünü tutarak afet bölgesinde çadırlarda kalan çocuklara hediye götüren Sefo, hem onlarla sohbet etti hem de şarkılarını birlikte söyleyerek moral verdi. Ünlü isim, çocuklarla eğlendiği anları sosyal medya hesabından da yayınladı. Sefo, yıkıcı depremlerin ardından AHBAP Derneği aracılığı ile depremzedelere 200 bin TL bağışta da bulunmuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum