Selen Görgüzel Alkan'dan Serhat Kılıç'a tepki

Serhat Kılıç, Selen Görgüzel'in "Seviyorsan Git Ayrıl Bence" adlı tiyatro oyununda rol arkadaşı İrfan Kangı ile öpüşmek için eşi Hamdi Alkan’dan izin alması hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, gülerek, "Yok canım, tiyatro değildir o" dedi.

Selen Görgüzel Alkan'dan Serhat Kılıç'a tepki
28 Aralık 2021 - 16:26

Oyuncu Serhat Kılıç, pandemi nedeniyle uzak kaldığı sahnelere tek kişilik müzikli gösterisi “MÜZİKOMAN-Saçmalıklar Çağı” oyunu ile dönüş yaptı.

Serhat Kılıç: Yok canım, tiyatro değildir o!

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılıç “Biraz baştan sona kendi tarihimizin içinden geçtiğimiz, arabeskin, cazın, Türk Sanat Musikisi'nin kaynağı nereden geliyor, neden vazgeçtik onları anlatıyorum." diye konuştu.

Serhat Kılıç: Yok canım, tiyatro değildir o!

"YOK CANIM, TİYATRO DEĞİLDİR O!"

Ünlü oyuncuya, geçtiğimiz günlerde Selen Görgüzel'in "Seviyorsan Git Ayrıl Bence" adlı tiyatro oyununda rol arkadaşı İrfan Kangı ile öpüşmek için eşi Hamdi Alkan’dan izin alması da hatırlatıldı. "Yok canım, tiyatro değildir o." şeklinde konuşan Kılıç, daha sonra gülerek, "Allah kahretsin, yaktınız beni! Seyirci bekliyor, ben kaçayım artık." dedi.
Haber ile ilgili metin girin!.
 

SELEN GÖRGÜZEL ALKAN'DAN YANIT

Selen Görgüzel Alkan ise Kılıç'ın bu sözlerinin ardından sessizliğini bozdu. Serhat Kılıç'ın açıklamasına tepki gösteren oyuncu, Instagram hesabından, "İnteraktif tiyatro alışılageldik tiyatro formundan daha farklı bir biçime sahiptir! Yok canım, bunu konservatuvarda öğretmişlerdir herhalde! O zaman cevabınız umarım yeni oyununuzda işe yaramıştır. Faydamız olduysa ne mutlu bize." şeklinde bir mesaj yayınladı. Görgüzel Alkan, "Bir oyuncu olarak böyle bir açıklama yapmasına üzüldüm.Bu kadar ciddi eğitim almış, bu kadar background'u sağlam bir oyuncunun bir tiyatro oyununu böyle ti’ye alırcasına konuşmasına üzüldüm. Hamdi de şaşırdı. ‘Serhat arkadaşımdır, iyidir’ dedi. Burada konu Serhat Bey olduğu için cevap verdim. İşin içinde olup da böyle bir açıklama yapması beni çok şaşırttı." dedi.

Haber ile ilgili metin girin!.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum