Seren Serengil Söylemezsem Olmaz programında neden yok, ayrıldı mı?

Söylemezsem Olmaz programında bugün Seren Serengil'in olmaması izleyiciler tarafından dikkat çekti. İzleyiciler ünlü ismin neden programda olmadığını merak...

Seren Serengil Söylemezsem Olmaz programında neden yok, ayrıldı mı?
10 Mayıs 2022 - 13:53
"Seren Serengil’in Söylemezsem Olmaz’da neden olmadığı merak ediliyor. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan programın sunucularından biri olan Serengil yeni bölümde yer almadı. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan magazin programı Söylemezsem Olmaz programının sunucunu Seren Serengil’i bugünkü yayında göremeyenler nedenini sorgulamaya başladı.

SEREN SERENGİL NEDEN PROGRAMDA YOK?

Seren Serengil’in Söylemezsem Olmaz’da neden olmadığı merak ediliyordu. Ünlü isim konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Seren Serengil sosyal medya hesap üzerinden konu ile ilgili sorulan bir soruya yanıt verdi. Serengil hasta olduğu için dinlendiğini açıkladı. 

SEREN SERENGİL KİMDİR?

Seren Serengil, 6 Nisan 1971 tarihinde İstanbul Amerikan Hastanesinde doğdu. Seren Serengil, ilk olarak 1977 yılında Sarhoş filminde çocuk oyuncu olarak babası Öztürk Serengil ile birlikte oynadı. Profesyonel oyunculuk kariyerine başladığı 1990 yılında, Mehmet Aslantuğ ile rol aldığı Başka Olur Ağaların Düğünü dizisinin yanı sıra Hakan Ural ile birlikte rol aldığı Alev Gibi Bir Kız filmiyle çıkış yaptı. Beyaz TV'de hafta içi yayınlanan 'Söylemezsen Olmaz' adlı programda Arto ve Bircan Bali ile sunuculuk yapmaya devam etmektedir.n Seda Sayan’ın eski eşleri kimdir? Seda Sayan’ın önceki evlilikleriyle ilgili bilgiler.. "

YORUMLAR

  • 0 Yorum