Silivri'deki feci kazada hayatını kaybetmişti! İpek İkto ile ilgili acı hikaye ortaya çıktı

İstanbul'da dün bir trafik kazası meydana geldi. TEM Otoyolu'nun Silivri mevkiindeki kazada 6 kişi hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. Hayatını kaybedenler arasında bulunan İpek İkto ile ilgili acı hikaye ortaya çıktı. Genç kadının, trafik kazasında hayatını kaybeden kuzeni için kestiği kurbanı İstanbul’a getirirken trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Silivri'deki feci kazada hayatını kaybetmişti! İpek İkto ile ilgili acı hikaye ortaya çıktı
28 Mart 2023 - 17:32

Kaza, Silivri TEM Otoyolu’nda dün akşam saatlerinde meydana geldi. Kontrolden çıkan kum yüklü hafriyat kamyonu, seyir halindeki iki otomobilin üzerinde devrilmişti. Kazada 6 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralanmıştı. Hayatını kaybedenlerden biri olan İpek İkto isimli kadının yakınları Adli Tıp Kurumundan cenazeyi teslim almak için beklerken, yaşanan kazaya ilişkin yeğen Serhat İkto konuştu.

 

ACI HİKAYE ORTAYA ÇIKTI

Hayatını kaybeden İpek İkto’nun acıklı hikayesi ortaya çıktı. Geçtiğimiz haftalarda İkto’nun kuzeni olan Emircan Aktan'ın trafik kazasında hayatını kaybetmesi üzerine kurban kesildiği ve bu kurbanı da İpek İkto İstanbul’a getirirken kazanın yaşandığı öğrenildi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum