Son dakika: Binali Yıldırım Azerbaycan'da trafik kazası geçirdi

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti milletvekili Şamil Ayrım'ın içinde bulunduğu araç, Zengilan Havalimanı yolunda kaza yaptı. Yıldırım...

Son dakika: Binali Yıldırım Azerbaycan'da trafik kazası geçirdi
20 Ekim 2022 - 22:34

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Azerbaycan ziyareti kapsamında yanında bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti milletvekili Şamil Ayrım trafik kazası geçirdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve Efkan Ala'nın kaza yapan Yıldırım ve Ayrım'la ilgilenmek için Bakü'de kaldığı öğrenildi.

BAKAN KOCA: SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kazayla ilgili yaptığı paylaşımda, "Azerbaycan ziyaretinde olan Sn. Binali Yıldırım’ın korumasıyla milletvekili arkadaşımız Şamil Ayrım’ın da bulunduğu aracı kaza yaptı. Kendisiyle görüştüm. Üçünün de sağlık durumunun iyi olduğunu, kazayı hafif atlattıklarını öğrendim. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." ifadelerine yer verdi.

YILDIRIM: DURUMUMUZ İYİ

Kişisel Twitter hesabından bir paylaşım yapan Binali Yıldırım, "Azerbaycan seyahatimiz sırasında bir trafik kazası geçirdik. Allah’a şükürler olsun ki durumumuz iyi. Tedbir amaçlı hastanede kontrol altındayız. Dua eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum" dedi.

HELİKOPTERLE BAKÜ'YE GÖTÜRÜLDÜLER

Kazaya ilişkin Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:

Sayın Cumhurbaşkanımızın Azerbaycan ziyaretine eşlik eden AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AKP Milletvekili Şamil Ayrım'ın içinde bulunduğu araç, Zengilan Havalimanı yolunda kaza yapmıştır. Sağlık durumları iyi olan Sayın Binali Yıldırım ve Sayın Şamil Ayrım, kontrol amacıyla sağlık ekipleri eşliğinde helikopterle Bakü'de bir hastaneye götürülmüştür. AKP Genel Başkan Yardımcıları Ömer Çelik ve Efkan Ala da kendilerine eşlik etmek üzere Bakü'de kalmıştır.

SİYASİLERDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Kazayla ilgili birçok siyasi geçmiş olsun mesajı paylaştı: 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Sayın Cumhurbaşkanımızın Azerbaycan ziyareti sırasında,trafik kazası geçiren Ak Parti Genel Başkanvekilimiz Binali Yıldırım’a,korumasına ve milletvekilimiz Şâmil Ayırım’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim, aziz milletimizi ve ülkemizi her tür kaza ve beladan korusun.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci: Sn. Cumhurbaşkanımızın Azerbaycan ziyaretine eşlik ettiğimiz esnada trafik kazası geçiren Genel Başkanvekilimiz Sn. Binali Yıldırım’a, koruma polisine ve Milletvekilimiz Sn. Şamil Ayrım’a geçmiş olsun.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: Sayın Cumhurbaşkanımızın Azerbaycan programlarına eşlik eden Genel Başkanvekilimiz Binali Yıldırım ve İstanbul Milletvekilimiz Şamil Ayrım'a geçirdikleri trafik kazası dolayısıyla geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal: Azerbaycan’da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekilimiz Binali Yıldırım’a, Milletvekilimiz Şamil Ayrım’a ve kazadan etkilenen kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, rabbimden acil şifalar diliyorum.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: Azerbaycan'da trafik kazası geçiren Genel Başkanvekilimiz Sayın Binali Yıldırım, koruması ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Şamil Ayrım'ın sağlık durumlarının iyi olduğu haberini memnuniyetle aldık. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabbim'den şifalar niyaz ediyorum.


YORUMLAR

  • 0 Yorum