Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan startı verdi! AK Parti'nin seçim beyannamesi açıklanıyor: 'Türkiye Yüzyılı'nın kapısını aralamak için buradayız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri için startı Ankara Spor Salonu'ndaki programla veriyor. AK Parti'nin seçim beyannamesinin açıklanıp milletvekillerinin tanıtılacağı toplantı öncesi Erdoğan, salon dışarısında bekleyenlere hitap ederek 14 Mayıs’ta Allah’ın izniyle sandıkları patlatacak, yeni dönemin de müjdelerini vereceğiz dedi.

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan startı verdi! AK Parti'nin seçim beyannamesi açıklanıyor: 'Türkiye Yüzyılı'nın kapısını aralamak için buradayız
11 Nisan 2023 - 16:28

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'na katılıyor.

 

SON DAKİKA: AK PARTİ BEYANNAMESİ AÇIKLANIYOR! ERDOĞAN KONUŞMASINA BAŞLADI

Erdoğan törendeki konuşmasına başladı. O konuşmadan öne çıkan satır başları şu şekilde:

"Bizim 'yeter' dememiz 'bay bay Kemal'in 'yeter' demesine benzemez.

"Bugün Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar diyerek bir kez daha milletimizin huzurundayız. Darbecilere, vesayetçilere, küresel emperyalistlere, siyasi ve sosyal mühendislik projelerine karşı milletimizle birlikte 'Türkiye Yüzyılı'nın kapısını aralamak için buradayız. 14 Mayıs'ta inşallah sandıkları hep birlikte patlatıyoruz.

"İnanıyorum ki İzmir bu defa sandıklardan bir başka çıkacak.

 

"İSLAM DÜNYASINDAN ÜLKELER DEPREM BÖLGESİNE HURMA GÖNDERİYOR"

"14 Mayıs'ı siz zannediyor musunuz sadece Türkiye takip ediyor? Tüm İslam dünyası 14 Mayıs'ı takip ediyor. İslam dünyasının bu heyecanını inanıyorum ki bu kadro aynen paylaşacak.

"Ramazanda İslam dünyasından bir ülke deprem bölgesine 200 ton hurma gönderiyor. Bir diğeri 100 ton, bir diğeri 100 ton gönderiyor. İstiyorlar ki depremzede kardeşlerimiz iftarlarını hurmayla açsın. Abu Dabi, Katar, Libya, Cezayir; hem ayni hem nakdi yardımlarıyla yanımızda yer aldılar.

"Ülkemizin bir köşesindeki insanların evleri başlarına yıkılmışken diğer hiçbir yerdeki insanımız hayatını hiçbir şey olmamış gibi sürdüremez. Deprem haberinin alındığı andan itibaren istisnası her şehrimiz, her insanımız mağdurların imdadına koşmak için seferber oldu. Depremlerin izini çalışmalarımız sayesinde kısa sürede sileceğiz.

"Yaklaşık 12 milyon üyeye sahip bir başka parti Türkiye'de yok, dünyada da yok. Türkiye'nin demokrasisi ve kalkınması konusundaki çözüm tekliflerimizin, dünyada yaşanan siyasi ve sosyal çarpıklıklara karşı yükselttiğimiz itirazlarımızın, insanlığın ortak dertlerinin ve taleplerinin sözcülüğünü yapabilmemizin, bizi diğerlerinden ayıran özelliklerimizin gerisinde temsilcisi olduğumuz davanın kadim kodları var.

 

"YENİ DÖNEMİN DE MÜJDELERİNİ VERECEĞİZ"

Erdoğan, toplantı öncesinde ise salon dışında bekleyen vatandaşlara seslenirken şunları söyledi:

"14 Mayıs’ta sandıkları patlatmaya var mıyız? Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? 14 Mayıs’ta Allah’ın izniyle sandıkları patlatacak, yeni dönemin de müjdelerini vereceğiz.

 

"GÜMBÜR GÜMBÜR 14 MAYIS'A İLERLİYORUZ"

Ben şu anda buradaki katılımı görünce umudum daha da artıyor. Salonun içerisi tıklım tıklım dolu ve sizler maalesef burada kaldınız. Durmak yola devam. Gerek ana kademe, gerek gençlerle olarak gümbür gümbür 14 Mayıs'a ilerliyoruz. "

Yücel Arzen açıkladı: 'Yeni bir Kuvayi Milliye marşı'

AK PARTİ'NİN SEÇİM BEYANNAMESİ

Seçim beyannamesinde Cumhuriyet'in 100. yılı ve 2023 yılına özel 23 ana başlık yer alıyor. Başlıklar arasında depremle mücadele, Türkiye Yüzyılı, ekonomi, kadın, aile, gençlik, adalet ile toplumsal huzur vurgusu yapılıyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum