Son dakika: Fenerbahçe, dünyaca ünlü futbolcu Leonardo Bonucci'yi resmen açıkladı! İstanbul'a geldi, taraftarla buluştu

Son dakika haberleri: Transferde önceliğini savunma hattına veren Fenerbahçe ilk takviyesini resmen gerçekleştirdi. Sarı-lacivertli takım, dünyaca ünlü...

Son dakika: Fenerbahçe, dünyaca ünlü futbolcu Leonardo Bonucci'yi resmen açıkladı! İstanbul'a geldi, taraftarla buluştu
10 Ocak 2024 - 23:00

Bu sezon hem Süper Lig hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - lacivertliler, dünyaca ünlü futbolcu Leonardo Bonucci ile transfer görüşmelerine başlandığını resmen duyurdu.

Fenerbahçe'nin açıklamasında; "Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını yürüten kulübümüz; savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ile transfer görüşmelerine başlamıştır. İtalyan Futbolcu sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için bugün İstanbul’a gelecektir." ifadeleri kullanılmıştı.

İSTANBUL'A GELDİ

36 yaşındaki yıldız savunmacı, Saat 18:00 sularında menajeriyle birlikte Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi. Kulüp yetkililerinin karşıladığı Bonucci, daha sonra havalimanından özel bir araçla ayrılarak Fenerbahçe - Konyaspor maçını takip etmek için Ülker Stadyumu’na doğru yola çıktı.

Leonardo Bonucci, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra sarı-lacivertli ekiple resmi sözleşme imzalayacak.

KADIKÖY'DE TARAFTARI SELAMLADI

Havalimanından Konyaspor maçı için Ülker Stadyumu'na geçen Bonucci, maçın öncesinde taraftarları selamladı.

????????Leonardo Bonucci, Ülker Stadyumu'nda taraftarları selamladıpic.twitter.com/YC7rBZvGxl

— Spor Arena (@sporarena) January 10, 2024

21 KUPASI VAR

Dünyanın en kariyerli stoperleri arasında yer alan 21 kupalı İtalyan futbolcu, Union Berlin’de 7 Bundesliga, 3 Şampiyonlar Ligi maçı oynayıp 1 gol attı. Fenerbahçe, uzatma opsiyonla 6 aylık sözleşme imzalayacağı Leonardo Bonucci için bonservis bedeli ödemeyecek.

 

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Union Berlin formasıyla 10 resmi maça çıkan 36 yaşındaki futbolcu, 1 gol kaydetti ve 723 dakika sahada yer aldı.

 

Kaynak Hürriyet

YORUMLAR

  • 0 Yorum