Son dakika: Galatasaray'da Bartuğ Elmaz'dan olay beğeni! Burak Elmas ve Fatih Terim...

Galatasaray'ın Adana Demirspor'a 2-0 yenilip lider Trabzonspor'un 21 puan geisine düşmesinin ardından çarpıcı bir gelişme yaşandı. Altyapıdan yetişen ve U19...

Son dakika: Galatasaray'da Bartuğ Elmaz'dan olay beğeni! Burak Elmas ve Fatih Terim...
24 Aralık 2021 - 12:43

Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'a 2-0 mağlup olan Galatasaray'da galibiyet hasreti 7 maça çıktı, lider Trabzonspor ile fark ise 21 puan oldu. Sarı-kırmızılı takımı yıkan goller ise altyapısından yetişen ve Adana Demirspor'a kiralık gönderilen Yunus Akgün'den geldi.

Yunus Akgün'ün golleriyle gelen mağlubiyet sonrası Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyada bu oyuncunun kiralık gönderilmesine, altyapıdan yetişen gençlere yeterli süre verilmemesini eleştirdi.

BARTUĞ ELMAZ'DAN OLAY BEĞENİ

Galatasaray U19 takımı oyuncusu Bartuğ Elmaz, Instagram'dan yaptığı bir beğeniyle taraftarın tepkisini çekti. Bir kullanıcının Fatih Terim ve Burak Elmas'ı yaşlandırarak hazırladığı fotoğrafı "Takım gençleşti biz yaşlandık. Madem gençleşecektik, çıktı elimizdeki bir genç hepimize ders verdi" sözüyle paylaştı. Bartuğ Elmaz da bu paylşaşımı beğendi.

18 yaşındaki futbolcunun bu beğenisi sosyal medyada taraftarların tepkisini çekti. Oyuncunun takımdan gönderilmesi yönünde istekler oldu.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTİYOR! AVRUPA'YA TRANSFER OLABİLİR

Orta sahada görev yapan Bartuğ Elmaz'ın sözleşmesi sezon sonu bitiyor. 18 yaşındaki futbolcu ile henüz yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlanamadı. Bartuğ'u Fransa Ligue 1 ekipleri Lille ve Marsilya'nın takip ettiği konuşuluyor.

Bartuğ Elmaz bu sezon U19 Süper Ligi'nde 7 maça çıkıp 3 gol attı. A Takım'da ise Süper Lig maçlarında kadroya alınmayan 18 yaşındaki futbolcu, UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya ve Lazio maçlarında kadroya alınıp, Marsilya maçında son 1 dakikada oyuna dahil oldu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum