SON DAKİKA | İstanbul'da bir anda kar bastırdı, araçlar mahsur kaldı çok sayıda zincirleme kaza meydana geldi

İstanbul'da kar hayatı felç etti. Arnavutköy'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yollar kapandı, kayganlaşan yollarda çok sayıda zincirleme trafik kazası meydana geldi. İstanbul'un Başakşehir, Beylikdüzü ve Esenyurt gibi ilçelerinde de tipi ve kar etkili oluyor. İşte son dakika haberinin detayları...

SON DAKİKA | İstanbul'da bir anda kar bastırdı, araçlar mahsur kaldı çok sayıda zincirleme kaza meydana geldi
24 Ocak 2022 - 16:18

Son dakika haberine göre: Günlerdir yapılan uyarıların ardından İstanbul'da kar hayatı felç etti. Arnavutköy'de bir anda bastıran kar nedeniyle yollar kapandı, çok sayıda zincirleme trafik kazası meydana geldi. İstanbul'un birçok ilçesinde karla birlikte tipi de etkili oluyor.

SON DAKİKA | ARNAVUTKÖY'DE ÇOK SAYIDA ZİNCİRLEME KAZA MEYDANA GELDİ

İstanbul'da kar hayatı olumsuz etkiledi. Uçuşların durduğu, mesailerin erkene çekildiği İstanbul'da çok sayıda kaza haberi de geldi. Yoğun kar yağışı nedeniyle yaklaşık 30 aracın karıştığı belirtilen kaza meydana geldi. Yassıören mevkiinde meydana gelen kaza nedeniyle trafik durdu.

İstanbul Havalimanı'nda tüm uçuşlar durduruldu! İstanbul Valisi duyurdu, mesailer 15.30'da sona erecek

Arnavutköy'de bir anda başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle yollar kapandı. Kayganlaşan yolda çok sayıda zincirleme kaza meydana geldi. İtfaiye araçlarının ilerleyemediği için kazalara müdahale edemediği belirtiliyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum