SON DAKİKA | Şirinevler'de bir binada patlama! İstanbul Valiliği duyurdu: 1 ölü, 2'si ağır 5 yaralı

Son dakika haberi: Şirinevler'de bir binada patlama meydana geldi. Doğal gaz kaynaklı olduğu belirtilen patlamada yaralılar için olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. İstanbul Valisi Davut Gül yaptığı açıklamayla 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 2'si ağır toplam 5 kişinin de yaralandığını duyurdu. Öte yandan patlama anı ve patlama sırasında yaşanan panik de kameraya yansıdı.

SON DAKİKA | Şirinevler'de bir binada patlama! İstanbul Valiliği duyurdu: 1 ölü, 2'si ağır 5 yaralı
28 Eylül 2023 - 20:55

Son dakika haberi: Bahçelievler’de bir apartman dairesinde patlama yaşandı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

Patlama, Şirinevler Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'ndeki bir binanın 5. katındaki dairede meydana geldi. Yaralılara sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından çevredeki hastaneye sevk edildi.

 

BAHÇELİEVLER BELEDİYE BAŞKANI BAHADIR'DAN AÇIKLAMA

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, canlı yayında yaptığı açıklamada bölgede tahliyelerin yapıldığını söyledi. Bahadır, "Tam teyidini almadık ama bir kişinin vefat ettiği, iki kişinin de yaralı olduğu söylendi" diye konuştu.

 

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada "Bahçelievler İlçesi Şirinevler Mahallesi’nde bir binada meydana gelen ve doğal gaz sıkışması kaynaklı olduğu değerlendirilen patlamada ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetmiş, 2’si ağır toplam 4 kişi de yaralanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

 

Doğal gaz patlamasına ilişkin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Olay yeri incelemesi ve delil tespit çalışmaları için nöbetçi savcı olay yerine geçti.

1 ÖLÜ, 2'Sİ AĞIR 5 YARALI

Öte yandan İstanbul Valisi Davut Gül, patlamada 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 2'si ağır 5 kişinin de yaralandığını açıkladı.

 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum