Şube müdürü Seçil Erzan'dan şok ifadeler Arda Turan evini sattı

İstanbul’da spor dünyasının ünlü isimlerinin de aralarında bulunduğu birçok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Denizbank Levent şubesi müdürü Seçil Erzan.’nın ifadesine Muhabir Tv ulaştı.  Başlatılan soruşturma kapmasında tutuklanan Seçil Erzan verdiği ifadesinde, borsada para batırdığını ve borsadaki zararı kurtarmak için böyle bir yol seçtiğini iddia etti. Verdiği ifadesinde ünlü isimler arasında Arda Turan, Fatih Terim’in kızı Buse Terim damadı Volkan Bahçekapı ve Emre Belezoğlu’ndan nasıl para aldığını detaylarıyla anlattı.  Tüm detaylar özel haberimizde

Şube müdürü Seçil Erzan'dan şok ifadeler Arda Turan evini sattı
28 Nisan 2023 - 20:20


 

 Milyonluk dolandırıcılık iddiasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Muhabir Tv'nin  özel haberine göre, İki hafta önce İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, özel bir banka müdürü Seçil Erzan hakkında ‘Özel belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık’ soruşturma başlattı. İki iş insanının bir saat arayla yaptığı şikayet dilekçesiyle başlanan soruşturma kapsamında banka müdürü Seçil Erzan, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. İki iş insanının şikayet dilekçelerinde banka müdürü Seçil Erzan’a biri 5 milyon dolar, diğeri ise 2 milyon dolar parayı verdiğini iddia etmişti.







İFADESİNDE NE DEDİ?

Gündeme bomba gibi düşen bu dolandırıcılık iddiasının ardından Seçil Erzan‘in verdiği ifade çok merak edildi.Erzan’ın ifadesinde, 2010 yılında aldığı hisse senedinden dolayı 1 milyon lira parayı batardığını söyledi.  Daha sonra , uğradığı bu zararı gidermek için yeniden bir hisse senedi aldığını iddia eden Erzan tekrar zarar ettiğini söyledi.







‘ARDA TURAN EVİNİ SATTI’

 Seçil Ezan, zararını kurtarmak için zengin müşterileri hedef aldığını belirtti. Hedef alırken de bankanın özel müşterileri için yüksek getiri getiren özel bir fon olduğunu belirterek kandırdığını söyledi.

İfadesinde ünlü isimler arasında verdiği isimler arasında Arda Turan’da yer alıyor. Arda Turan’ın evini satıp para getirdiğini belirten Erzan “ Arda turan’ın ana parasını geri verdim. Ancak ona bahsettiğim paranın faizini veremedim.” Dedi.




EMRE BELEZOĞLU VE FATİH TERİM’İN DAMADI İLE KIZININ ADI

Soruşturma kapmasında ünlü teknik direktör Fatih Terim’in damadı Volkan Bahçekapı , kızı Buse Terim ve eski milli futbolcu teknik direktör Emre Belezoğlu’nun ismi geçti. Seçil Erzan bu ünlü isimlerden nasıl para aldığını şöyle anlattı “ Ben birgün Fatih terim’in damadı Volkan Bahçekapı’yı aradım. Ona ‘Bizim bankamızda özel müşterilerimiz için yüksek azanç sağlayan bir özel fonumuz var. Fatih Terim hoca da bu fonu biliyor’ dedim. Daha sonra Volkan bey bana bir mesaj attı ‘Fon duruyorsa . Emre Belezoğlu haber bekliyor ‘ diye”



“VOLKAN’IN OFİSİNDE PARALARI ALDIM”

Gelen mesaj üzerine Emre Belezoğlu’nu telefonla aradığını söyleyen Seçil Erzan, özel fon hakkında kendisini de bilgilendirdiğini belirtti.  Daha sonra Volkan Bapçekapı’nın ofisinde Volkan Bapçekapı ve Emre Belezoğlu ile buluştuğunu anlatan Erzan “2 gün içinde 3 kez para aldım. Bunlardan birincisinde 1 milyon 400 dolar, ikincisinde bir limyon 492 bin dolar, üçüncüsünde ise 400 bin para aldım.”




Buse Terim mahkemelik oldu - Magazin - ODATV
Fatih Terim'in kızı Buse Terim


‘BUSE TERİM’DEN DE ALDIM’

Volkan Bahçekapı ile Emre Belezoğlu’nda Mart ayında bu parayı aldığını söyleyen Seçil Erzan daha sonra Buse Terim’le de görüşerek kendisinden de para aldığını belirtti. Erzan “ Buse Terim’in ofisinde 150 bin lira para aldım” dedi.


“PİŞMANIM”

Bazı müşterilerini kandırdığını itiraf eden Seçil Erzan, pişman ve bu durumdan utandığını söyledi. Seçil Erzan’ın ifadesinin ardından savcılık soruşturmayı genişletti.  Başlatılan soruşturma kapmasında, Seçil Erzan’ın bankada kullandığı bilgisayarları incelenmek üzere el konuldu.


Foncu müdürü 3 gün rehin almışlar! 80 milyon dolarlık vurgunda şok detaylar - Gündem Haberleri




“EN AZ 3 MİLYON DOLAR OLACAK’

Ortaya çıkan ayrıntılarda, şikayette bulunan iş insanı B.Ç. verdiği şikayet dilekçesinde de 2 milyon 118 bin dolar para verdiğini iddia etti. Şikayetinde, parayı Florya'daki şubeden çekip , levent şubesine götürdüğünde Seçil Erzan'ın yönlendirmesiyle banka önünde görevli birine teslim ettiklerini belirtti.



Bu konuyla ilgili ifadesi alınan 
Erzan, şöyle anlattı  “Bizim, çok özel müşterilerimize yaptığımız işlemler var. Bunları banka içerisinde yapmıyorum. Bankanın ayrı özel bir bölümü var. Sadece çok zengin müşterilerimizle yaptığımız işlemlerdir” dedi. B.Ç. hazırladığı 2 milyon 118 bin doları, eşi ve oğlu aracılığı kendisine ulaştırdığını belirtti. Erzan ifadesinin devamında “Ben bu parayı alır almaz, 5 dakika dahi beklemeden, daha önce ödeme bekleyen bana güvenip daha önce para veren kişilere ödeme yaptım” dedi.






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum