SUSURLUK HALKI İYİ BAŞKANLARIYLA GURUR DUYUYOR.

Balıkesir'in Susurluk İlçesi halkı, İYİ partili Belediye Başkanları Nurettin Güney ile gurur duyuyor. Göreve geldiği günden itibaren halkıyla iç içe yaşayan yaşlısıyla yaşlı, genciyle genç, çocuklarla çocuk olan başkan Nurettin Güney Susurluk halkının gönlünü fethetmeyi başardı. Gazeteci yazar Salih Aluş yazıyor...

SUSURLUK HALKI İYİ BAŞKANLARIYLA GURUR DUYUYOR.
23 Ekim 2023 - 20:17 - Güncelleme: 23 Ekim 2023 - 20:39
Balıkesir'in Susurluk ilçesinin belediye başkanın çalışmalarına tanıklık eden gazeteci yazar Salih Aluş izlenimlerini yazdı.



Susurluk belediye Başkanı Nürettin Güney ve gazeteci yazar Salih Aluş


HAYIR DUALARLA GÖREVE BAŞLIYOR

Görevine başladığı günden itibaren şeffaf belediyecilik anlayışıyla görevini sürdüren Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, gününe sokağa çıkarak,halkının ve esnafının halini hatırını sorup,gönüllerini ve hayır dualarını aldıktan sonra görevine başlaması, halkı tarafından taktirle karşılanıyor.




Emekli subay olan Başkan Nurettin Güney’in belediyeyi şeffaf ve disiplinli bir şekilde yönetmesi ilçe halkı tarafından taktir görüyor. Her salı günü kurulan üretici pazarındaki tezgahları tek tek gezen Başkan Güney,üreticilerin dert ve şikayetlerini yerinde dinliyor.




Daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Nurettin Güney,esnaflarla çay içip,sohbet ediyor başkanlarının halkıyla iç içe olması ilçe yaşayanları tarafından övgüyle karşılanıyor.





HER ZAMAN GÜLER YÜZ ÖN PLANDA

Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda belediyeyi yönetmeyi kendine bir borç bildiğini belirten Susurluk Belediye Başkanı Güney 'Ben ilçeme hizmet verdikçe mutlu oluyorum, halka hizmet hakka hizmet anlayışındayım,verdiğimiz hizmetlerden dolayı, sokağa çıktığımda halkımın yüzünü güler yüzlü görmek beni çok mutlu ediyor,dünyalar benim oluyor,benim için en büyük servet bu' dedi.





İlçelerinin meşhur trafik kazası olayıyla anılmasından üzüntü duyduğunu belirten Başkan Güney 'Susurluk tabiatıyla,hayvancılığıyla,ürettiği birçok tarımsal ürünlerle anılmalı,ilçemiz o meşhur kaza ile anılmayı haketmiyor'şeklinde konuştu.




İSTANBUL HABERCİLERİNİ AĞIRLAYACAK.

Susurluk Belediyesi'nin 26 Ekim perşembe günü yeni hizmete açacağı hİzmetler arasında Kültür Merkezinin açılışınında olduğu belirtildi.Başkan Nurettin Güney açılışlarda İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu'nun üyelerini de ağırlayacak.



Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız ile birlikte

Federasyon Başkanı Ali Rıza Yıldız bu nazik davetten dolayı müteşekkül olduklarını belirterek 'Biz İstanbul habercileri olarak her zaman,her yerdeyiz. Başkan Güney'in bu davetini de olumlu karşıladık,başkanı bu mutlu gününde yalnız bırakmayacağız'dedi. Kültür Merkezinin açılışına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'inde katılacağı öğrenildi.











YORUMLAR

  • 0 Yorum