Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'nun 'sağlıkçıların ücretsiz ulaşım hakkıyla ilgili teşekkür' paylaşımına tepki

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, daha önce sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım hakkını veto eden ve kullanım süresi dolunca da teşekkür paylaşımında bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'nun 'sağlıkçıların ücretsiz ulaşım hakkıyla ilgili teşekkür' paylaşımına tepki
01 Temmuz 2022 - 21:32

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Paylaşımına "Bu kadarına da PES doğrusu!" notunu düşerek başlayan Göksu, Cumhur ittifakının fedakâr sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım hakkı tanıyan kararını veto ederek meclise iade eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu paylaşımını sağlık çalışanları ile İstanbulluların takdirine bıraktığını vurguladı.

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU NE DEMİŞTİ?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer vermişti:

"Pandemiyle mücadelede zorlu günler yaşadığımız Mayıs 2020'de başlattığımız ve bugün sona eren sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım hakkından şu ana kadar 340.230 sağlık çalışanımız faydalandı, 771.320.000 TL sübvanse gerçekleşti. Fedakar sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızla."

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum