Tuncay Mollaveisoğlu'nun önderliğinde kurulan yeni e-gazeteye bomba polis muhabiri

Cumhuriyet ile yollarını bir süre önce ayıran Tuncay Mollaveisoğlu önderliğinde yayın hayatına yeni başlayacak olan e-gazetenin ilk bomba transferi Türkiye'nin en iyi polis muhabirlerinden biri oldu.. Kadroda ise önemli isimler yer alıyor.

Tuncay Mollaveisoğlu'nun önderliğinde kurulan yeni e-gazeteye bomba polis muhabiri
28 Eylül 2023 - 17:50


Cumhuriyet Gazetesi’nde yaşanan “sponsorluk skandalı”ndan sonra gazeteyle yollarını ayıran Tuncay Mollaveisoğlu,  12punto.com.tr  adlı e-gazeteyle yeniden  medyada yerine aldıı.

Yayına 6 Ekim'de başlayacak olan internet sitesinde önemli isimler yer aldı. Gazetenin yazıişleri kadrosunda Cumhuriyet’in internet sitesini beş yıl boyunca yöneten ve yaşanan  olaylar nedeniyle Tuncay Mollaveisoğlu ile birlikte istifa eden Mustafa Büyüksipahi ile aynı gazetenin eski Genel Yayın Koordinatörü Ferda Öngün yer alıyor.

YAZAR KADROSUNDAKİ İSİMLER

Yapılanan yeni internet sitesinin köşe yazarları arasında dikkat çeken isimler yer aldı.
Vatan Gazetesi’ndeki  yazılarıyla tanınan Mustafa Mutlu’nun yanısıra bir süre önce Odatv’den ayrılan Müyesser Yıldız, ekranların sevilen yüzleri Özlem Gürses ve Tuluhan Tekelioğlu, yine Cumhuriyet’ten ayrılan Prof. Dr. Barış Doster ve Nasuh Mahruki de bulunuyor.


Deneyimli polis muhabiri Müslim Sarıyar


İLK BOMBA İSİM 

Yönetim ve yazar kadrosunu belirleyen Tuncay Mollaveisoğlu, ilk muhabir transferini bomba bir polis muhabiri ile gerçekleştirdi. Türkiye'nin en iyi polis muhabiri arasında yer alan Müslim Sarıyar  yeni kurulan internet sitesiyle anlaştı. Birçok önemli haberlere imza atan Müslim Sarıyar, internet sitesinin  kilit isimlerinden biri olacak. 






MÜSLİM SARIYAR KİMDİR?


 

 1993 yılında Tercüman gazetesinde mesleğe başlayan Müslim Sarıyar, 1997’de Sabah, 1998’de Akşam, 1999 yılında da Star gazetelerinde çalıştı.

 2002 yılında yeniden Sabah gazetesine dönen Sarıyar, Aralık 2008’de Habertürk’e transfer oldu.

 Deneyimli muhabir burada önemli özel haberlerin altına imza attı.

 Sarıyar, 2018 yılında gazetenin yayın hayatına son vermesiyle birlikte Ekim ayında DHA’ya transfer oldu ve burada Özel Haberler Bölümü’nde görev yaptı. Daha sonra Beyaz Tv'ye geçen Sarıyer, bir süre burada görev yaptı. Ardından Didem Arslan ve Kanal7''de yayınlanan  programlarda program müdürlüğünü yaptı.


 


YORUMLAR

  • 0 Yorum