Viranşehir Muhtarları Derneği 'nden bakan Nebati hazırlığı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bakan olduktan sonra fırsat bulup pazar günü ilk kez memleketi Viranşehir'e gidecek. Viranşehir'de yetkililerle çeşitli görüşmeler yapacak olan Nebati, Viranşehir muhtarları derneği yetkilileri ile de buluşacak. Bu görüşme içinde Viranşehir'in tüm mahalle muhtarları dernek altında buluşarak olağan bir toplantı yaptı. Viranşehir'in tüm sorunlarını madde madde hazırlayan dernek, bu sorunları bakan Nebati'ye bir bir anlatacaklar.

Viranşehir Muhtarları Derneği 'nden bakan Nebati hazırlığı
18 Mart 2022 - 22:03 - Güncelleme: 18 Mart 2022 - 22:47



Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi bu hafta sonuna heyecanlı bir hazırlık içine girdi. Bunun sebebi Viranşehirli olan ve Viranşehirli ilk bakan olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin bu pazar günü  Viranşehir'e gelecek olması.


Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması - Son Dakika Haberleri

Viranşehir'de yetkililerle ve vatandaşlarla buluşacak olan bakan Nebati'nin programında Viranşehir mahalle muhtarları derneği ile  görüşme yer alıyor.




Bunun üzerine Viranşehir'in dernek harekete geçti. Bakan Nebati ile yapılacak görüşmeye hazırlanan dernek görüşme öncesi toplanarak üç saatlik bir toplantı yaptılar




DERNEKTE TOPLANTILAR

Toplantıya Tekke Mahalle Muhtarı Seydi KAYA,  Kışla Mahalle Muhtarı Sinan GÜNEŞ,  Yenişehir Mahalle Muhtarı Mithat GÜLLÜ,  Şırnak Mahalle Muhtarı Faysal DOĞAN,  Azadi Mahalle Muhtarı Şihan ÇOBAN , Selahattini Eyübi Mahalle Muhtarı Mehmet BAYRAK,  Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Mikail DAKAK ve  Gölbaşı Mahalle Muhtarı Mehmetşah ASLANDAĞ katıldı.

Son dakika: Bakan Nebati'den flaş enflasyon mesajı! - Son Haberler - Milliyet

Toplantı da bakan Nebati'ye sunulmak üzere Viranşehir'in eksikleri bir bir çıkarıldı. Buna göre çıkarılan eksiklikler şöyle sıralandı: Başta çevre yolu düzenlenmesi,  doğalgaz,  Telekom alt yapısı,  hayvan barınağı,  hazineye ait yapılan konutların tapularının verilmesi ve  Muhtarların  bazı kamu kuruluşlarla yaşanan sorunlar dile getirilecek. Bu sorunlar hem sözlü hem de yazılı olarak bakan Nebati'ye iletilecek.


Şanlıurfa Viranşehir'de hayvan pazarı kapatıldı - Yeni Çizgi

Viranşehir'e kent parkı -

YORUMLAR

  • 0 Yorum