YENİ YAPILANAN KANALA O ÜNLÜ İSİM GENEL YAYIN YÖNETMENİ OLDU

Yeni bir yapılanmaya giren Şanlıurfa’nın önemli 4 televizyon kanalından biri olan TEVE63, flaş bir ismi Genel Yayın Yönetmenliği’ne getirdi. Şanlıurfalılar tarafından sevilen ses sanatçısı ve yazar olan o isim kanalın yeni yayın yönetmeni oldu.

YENİ YAPILANAN KANALA O ÜNLÜ İSİM GENEL YAYIN YÖNETMENİ OLDU
27 Eylül 2023 - 21:13 - Güncelleme: 27 Eylül 2023 - 21:24





Şanlıurfa’nın başarılı iş insanlarından Arif Önkol, Osman Fındık ve Abuzer Avcı’nın sahibi olduğu TEVE63 kanalında yeni yayın dönemi için kollar sıvandı. İç Mimarlık alanında yaptığı işlerle Şanlıurfa’nın başarılı iş insanı listesine giren Osman Fındık’ın kanala ortak olmasının ardından flaş transferler başladı.



GENEL YAYIN YÖNETMENİ ÜNLÜ İSİM OLDU

Yeni yayın dönemi için çalışmalara başlayan yönetim, kanalın Genel Yayın Yönetmenliği görevine  Şanlıurfa’nın sevilen ses sanatçısı ve yazar Ekrem Arpak’ı getirdi.




HEDEF 1 NUMARA OLMAK! 

Yönetim Kurulu Başkanı Arif Önkol imza töreninde hedeflerinin sadece Şanlıurfa’ya hitap eden lokal bir kanal olmadığını, Ekrem Arpak'ın genel yayın yönetmenliğine gelmesi ile kanalın kısa sürede ulusalda izlenir hale getirileceğine inandığını belirterek “Hedefimiz kanalımızın marka haline getirilmesi. Sayın Arpak’ta değerlerimizden biridir. Onunla bu işi başaracağımıza inanıyoruz” dedi.



Ekrem Arpak kimdir? 

Ekrem Arpak 1974 yılında  Şanlıurfa'nın  Siverek ilçesinde doğdu. Yaşamının son 32 yılını İstanbul’da geçiren Arpak, önemli işlere imza attı. 2013 yılında kardeşi Mehmet Arpak ile kurduğu Arpak Kardeşler Müzik grubu ile halk müziği ve Anadolu Rock tarzında 5 albümle müzik piyasasına girdi.
Arpak müzik dışında edebiyat dünyasına da girdi. 2009 yılında piyasaya çıkan Yedi Renk Masalları  adlı kitapla yazarlık adımını attı.  Ardından Mafya Babası, Gönül Yarası, Zengin Toprakların Yoksul Çocukları, Meliha'nın Günahı, Gözlerine Şairim, Mevsimlik Hüzünler ve M. K. G Babasının Oğlu kitaplarnı piyasa sürdü. Arpak, TRT Müzik'te sunuculuğunu yaptığı Saz İle Söz ile programının yanı sıra Beyaz TV’de yayınlanan ‘Bir Masal Şehri Şanlıurfa ‘ adlı programı da sundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum