Zeynep Avcı kimdir? The Voice of Germany'ye damga vuran Zeynep Avcı aslen nereli?

Zeynep Avcı kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. O Ses Almanya'da söylediği şarkılar ile kendisine hayran bırakan Zeynep Avcı, ilk turda yalan şarkısının ardından bu kez ikinci turda Zerrin Özer'den Kıyamam şarkısını söyledi. Zeynep Avcı'yı jüri ayakta alkışlarken duygu dolu anlar yaşandı. Peki Zeynep Avcı kimdir?

Zeynep Avcı kimdir? The Voice of Germany'ye damga vuran Zeynep Avcı aslen nereli?
29 Kasım 2021 - 18:34 - Güncelleme: 29 Kasım 2021 - 20:17
 

O Ses Almanya yarışmasında söylediği Türkçe şarkılar ile adından söz ettiren Zeynep Avcı kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Voice Of Germany yarışmasında ilk turda Yalan şarkısı ile adından söz ettiren Zeynep Avcı ikinci turda Zerrin Özer'den Kıyamam şarkısını seslendirdi.

YALAN ŞARKISIYLA BÜYÜK SES GETİRDİ


Zeynep Avcı'nın performansı jüri başta olmak üzere salondaki herkesin büyük beğenisini kazanırken jüri üyeleri Zeynep Avcı'yı ayakta alkışladı.

Zeynep Avcı kimdir, kaç yaşında? The Voice of Germany'ye damga vuran Zeynep Avcı aslen nereli?

 

ZEYNEP AVCI KİMDİR?

Zeynep Avcı, Almanya'nın Berlin şehrinde yaşayan ve senelerdir Berlin'de sahne alan bir Türk müzisyen. 1970'li yıllarda Türkiye'den Almanya'ya göç eden Zonguldaklı işçi bir ailenin 3 çocuğundan biri olan Zeynep Avcı 20 yıldır Berlin'de şarkı söylüyor.

O Ses Almanyaya damga vuran Zeynep Avcı, Kıyamam şarkısı ile çeyrek finalde

"Beatztanbul" adlı orkestrasıyla tanınan Zeynep Avcı müzik eğitimine çocuk yaşlarında başladı. Büyük ud virtüözü ve müzisyen Nuri Karademirli ile çalışma fırsatı bulan Zeynep Avcı, katıldığı bir programda Türk Sanat Müziği eğitimini Serap Saat'ten aldığını söylemişti.

Zeynep Avcı koç burcudur.


'O Ses Almanya'ya damga vuran Zeynep Avcı, 'Kıyamam' şarkısı ile çeyrek finalde

YORUMLAR

  • 0 Yorum