Alibeyköyspor Rahmi hocayla ikinci yarıya hazır...

İstanbul Bölgesel Amatör Lig'in birinci grubunda yer alan Alibeyköyspor ikinci yarıya hazır giriyor. Yeni hocaları Rahmi Kalkan ile sezon arasında sıkı çalışma yapan Alibeyköyspor ikinci yarıya iddialı girecek.

Alibeyköyspor Rahmi hocayla ikinci yarıya hazır...
25 Ocak 2024 - 20:17 - Güncelleme: 25 Ocak 2024 - 20:38
İstanbul'un önemli semtlerinden biri olan Alibeyköy'ün tarihe tanıklık eden futbol takımı Alibeyköyspor'da ikinci yarı heyecanı başlıyor. İstanbul Bölgesel Amatör Lig'inde oynayan Alibeyköyspor, teknik direktör değişikliğine gitmişti.



RAHMİ HOCA TAKIMI HAZIRLADI

İlk yarının son haftalarında  Alibeyköspor'da yetişip Büyükşehir Belediyesi Spor'un ilk kaptanı olarak spor tarihinde yer alan isimleriden biri olan Rahmi Kalkan ile anlaşarak ikinci yarıya hazırlandı.



Rahmi hoca devre arasında özel çalışmayla takımı ikinci yarıya hazırladı. Sıkı bir çalışmayla futbolcuların performansını yükseleten Rahmi hocanın hedefi Alibeyköyspor'u en üst düzeye çıkartmak olduğu belirtildi.


Alibeyköyspor'un teknik  direktörü Rahmi Kalkan


İKİNCİ YARININ İLK MAÇI

Alibeyköyspor ikinci yarının ilk maçına Cuma günü çıkıyor. Kendi sahasında Anadolu FK ile iddialı bir maça çıkacak olan Alibeyköyspor'un hedefi galibiyet ve 3 puanı almak



Fotoğraflar Alibeyköspor'un Facebook sayfasından alınmıştır....

YORUMLAR

  • 0 Yorum