Muhtar Sinan Güneş'in hizmet tutkusu göz kamaştırıyor

Şanlıurfa 'nın en büyük ilçelerinden biri olan Viranşehir'in mahallelerinde seçim maratonu başladı. Ancak bu muhtar adaylarından biri olan Kışla Mahalle Muhtarı Sinan Güneş'inh hizmet tutkusu adeta göz kamaştırıyor.

Muhtar Sinan Güneş'in hizmet tutkusu göz kamaştırıyor
25 Ocak 2024 - 19:57
Türkiye 31 Mart Yerel seçimlere hazırlanıyor. Belediye  Başkanı seçimlerin yanı sıra mahalle muhtarlarının seçimi de yapılacak. Bu yüzden partililer kadar mahallelerde yapılacak muhtar seçimlerinin hayecanı da yurdun dört bir yanında yaşanmaya başlandı.



Bunlardan biri de Şanlıurfa'nın en önemli ilçelerinden biir olan Viranşehir yer alıyor. Viranşehir'de mahalleler  için muhtar adayları seçim startı verirken, bir isim yaptığı çalışmalarla adeta göz kamaştırıyor.




Görev süreci boyunca önemli hizmetlerde bulunan Kışla Mahalle Muhtarı Sinan Güneş'in hizmet tutkusu adete gözler önüne seriliyor. Muhtar Güneş önceki gün belediyenin işçileriyle yemek yiyerek onlara gereken tüm desteklerini verdi.



Bu  dönemde Kışla Mahalle Muhtar adayı olan Güneş, ardından İlçe Eğitim müdürü ve ilçenin önde gelen isimleri ile esnafları ile görüşmeler yaptı.



OKUL VE SAĞLIK OCAĞI İÇİN ANKARA'DA

Görüşmelerini aralıksız sürdüren Güneş, Viranşehirliler için yapılacak tüm ihzmetler içinde bir muhtar olarak ön safhalarda duruyor. Ankara'da Şanlıurfa'nın milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı ile görüşen Güneş, Viranşehir'de bir sağlık ocağı ve bir okulun açılması için yapılan girişimlerde yer aldı.



Şanlıufra AK Parti Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı ve Kışla Mahahle Muhtarı Sinan Güneş

Ankara'ya giden Güneş. hastanede hasta  çocukları da ziyaret ederek büyük moral kaynağı oldu.






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum