Antalya'da korkunç motosiklet kazası! 3 gencin kahreden ölümü...

Antalya'da meydana gelen korkunç kazadan acı haber geldi. 24 yaşındaki Yakup Yıldız'ın kullandığı motosiklet, karşıdan karşıya geçmeye çalışan aynı yaştaki Fevzi Can Derin'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletli Yıldız ve arkasında oturan Sude Özkardeş ile Derin savruldu. Korkunç kaza sonrası ekipler olay yerine gelirken; 3 kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi. Öte yandan kazada ölen Özkardeş'in üzerinden başka bir kimlik çıktığı öğrenildi.

Antalya'da korkunç motosiklet kazası! 3 gencin kahreden ölümü...
14 Haziran 2022 - 14:10

Antalya'daki korkunç kaza, saat 01.00 sıralarında, Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi Gazi Bulvarı'nda meydana geldi. Yakup Yıldız, kullandığı motosikletle yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen Fevzi Can Derin'e çarptı.

3 GENÇ DE YOLA SAVRULDU

Çarpmanın etkisiyle motosikletli Yıldız ve arkasında oturan Sude Özkardeş ile Derin savruldu. Kaza sonrası motosiklet 300 metre, sürücü Yıldız ile Özkardeş yaklaşık 100 metre, Derin ise karşı şeride savruldu. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

Sağlık ekibi, yaptığı kontrolde Yıldız, Özkardeş ve Derin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza yerindeki incelemenin ardından 3 kişinin cansız bedenleri, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

ÜZERİNDEN BAŞKASININ KİMLİĞİ ÇIKTI

Antalya'da, motosiklet kazasında hayatını kaybeden 17 yaşındaki Özkardeş'in üzerinde, akrabası Saniye Kıran'a ait kimliğin bulunduğu kaydedildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum