Denizli'de öfkeli koca dehşet saçtı! Adresi buldu, karısını ve kaçtığı adamı öldürdü... Sosyal medyadaki not dikkat çekti

Korkunç olay Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yaşandı. Erdal Y. (39), başkası için evi terk eden karısının izini bulup dehşet saçtı. Karısı ile evlilik planı yaptığı kişiyi öldüren ve bu kişinin annesini ise ağır yaralayan koca, Muğla’da yakalandı. Karısını ile evlilik aşamasında olduğu sevgilisini öldüren ve 1 kız çocuğu olan katil Erdal Yalçın'ın sosyal medyadaki profiline yazdığı not ise dikkat çekti.

Denizli'de öfkeli koca dehşet saçtı! Adresi buldu, karısını ve kaçtığı adamı öldürdü... Sosyal medyadaki not dikkat çekti
13 Temmuz 2022 - 12:00

Olay, akşam saat 22.00 sıralarında Acıpayam ilçesine bağlı Ören Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Muğla’nın Ortaca ilçesinde yaşayan Erdal Yalçın (39) ile boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Emine Yalçın (38), yaklaşık 1 ay önce Denizli’ye gelerek evlilik planı yaptığı iddia edilen Mehmet Aksoy (33) ve annesi Gülperi Aksoy (51) ile birlikte yaşamaya başladı. Başka birisi için evi terk eden karısının izini bulan Erdal Yalçın, evlilik planları yapan çiftin Ören Mahallesi’ndeki evine geldi. Yaşanan tartışmanın ardından yanında getirdiği silahına sarılan Erdal Yalçın, eşi Emine Yalçın ve Mehmet Aksoy’u öldürdü. Rastgele açılan ateş sonucu Mehmet Aksoy’un annesi Gülperi Aksoy ise ağır yaralandı. Silah seslerini duyarak eve gelen komşuları iki kişinin cansız bedeni ile karşılaştı. Ağır yaralanan yaşlı kadın, yapılan ilk tedavisinin ardından hastaneye sevk edildi.

 

OLAYDAN 2.5 ST SONRA YAKALANDI

Eşi Emine Yalçın ve evlilik planı yaptığı Mehmet Aksoy’u öldürdükten sonra kayıplara karışan şüpheli Erdal Yalçın'ın yakalanması için geniş bir çalma başlatıldı. Denizli İl Jandarma Komutanlığı ile Muğla polisinin müşterek yürüttüğü çalışma çerçevesinde şüphelinin kullandığı aracın güzergahı tespit edildi. Aracın geçiş istikametinde önlem olan polis ekipleri, şüpheliyi olaydan 2,5 saat sonra Muğla’da suç aletiyle birlikte gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

SOSYAL MEDYADAKİ NOT DİKKAT ÇEKTİ

Evi terk eden karısını ve evlilik aşamasında olduğu sevgilisini öldüren ve 1 kız çocuğu olan katil Erdal Y.'nin sosyal medyadaki profiline 'boşanmış' diye not düşmesi ise dikkat çekti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum