Duayen gazeteci Metin Yener'in talebelerinin çektiği fotoğraf sergisinde...

Duayen gazeteci Metin Yener'in öğrencilerin çektiği özel fotoğraflar sanatseverlerle buluşuyor...

Duayen gazeteci Metin Yener'in talebelerinin çektiği fotoğraf sergisinde...
08 Ocak 2024 - 21:02


Salih Aluş yazdı...


İSTANBUL'UN SİLÜETİ, FOTOĞRAFLARI SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR.



İstanbul Ticaret Odası ve İstanbul Ticaret Üniversitesi desteği ile;bu hafta İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü öğrencilerinin ve duayen gazeteci ve tartışılmaz fotoğraf üstadı Metin Yener'in fotoğraf karelerinin yer aldığı "GENÇLERİN GÖZÜNDEN IŞIK, RENK, DOKU VE İSTANBUL" temalı fotoğraf sergisi açılıyor.




İLGİNÇ KARELER SERGİLECEK.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü 1. sınıf öğrencilerinin İstanbul'un tarihi ve doğal güzelliklerinden kadrajlarına aldıkları kareleri sanatseverlerle buluşturuyor. Kültürel miraslarımızı yarınlara taşımak amacıyla sanat etkinlikleri gerçekleştiren üniversite öğrencilerinin sergisi İstanbul Ticaret Odası Yeni Camii Hünkâr Kasrında ziyarete açılacak. İstanbul'un birbirinden değerli enstantanelerin yer alacağı sergiye ilginin büyük olacağı tahmin ediliyor.



11 Ocak perşembe günü saat 13.30 açılışı yapılacak sergiyi, sanatseverler 28 Ocak tarihine kadar saat 10.00-19.00 arası ziyaret edebilecekler.Üstad gazeteci ve fotoğraf sanatçısı Metin Yener sergiye tüm basın mensubu arkadaşlarını ve sanat severleri davet etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum