Eski sevgilisinin evinin önünde vuruldu

İstanbul Sultangazi’de eski kız arkadaşının evinin önüne giden ve hakkında uzaklaştırma kararı olan Murathan Yılmaz (26) iddiaya göre çıkan tartışmada tabancayla öldürüldü. Olayla ilgili 12 kişi gözaltına alındı.

Eski sevgilisinin evinin önünde vuruldu
02 Haziran 2022 - 15:27



ESKİ KIZ ARKADAŞININ EVİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ

Muhabir Tv'nin özel  haberine göre olay Sultangazi, Zübeyde hanım mahallesi, 1473 sokak üzerinde geçtiğimiz Pazartesi günü saat 08.30'da meydana geldi.  iddialara göre Murathan Yılmaz, sokak üzerinde çıkan tartışma sonucu tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Olaydan sonra harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Murathan Yılmaz'ın öldürüldüğü yerin,  onun eski sevgilisi olan ve hemşire olduğu öğrenilen Zehra E.’nin evinin önü olduğunu tespit etti.


MAHKEME TARAFINDAN UZAKLAŞTIRMA KARARI VARDI

Polis olayla ilgili çevrede araştırma yaparak bazı kişilerin ifadelerini aldı. Alınan ifadelere göre,  Murathan Yılmaz'ın daha önce gönül ilişkisi yaşadığı ve kendisinden ayrılan Zehra E.’nin peşini bırakmadığı öğrenildi. Araştırmada  Zehra E. tarafından 4 kez polise şikayet edilen Murathan Yılmaz için mahkeme tarafından bir ay önce 3 ay süre ile uzaklaştırma kararı alındığı ortaya çıktı.


CİNAYETİ KİMSE KABUL ETMEDİ

Bir ay önce alınan bu uzaklaştırma kararına rağmen sık sık Zehra E.’nin evinin bölgesine giden Yılmaz, son gittiği gün tartıştığı kişiler tarafından silahla vurularak öldürüldü. Cinayet ekipleri yaptığı çalışmalarda Zehra E.'nin de aralarında bulunduğu 12 şüpheliyi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüpheliler olayla ilgili sorgulandı. Şüphelilerin poliste verdiği ifadelerinde Murathan Yılmaz'ın öldürdükleri iddialarını kabul etmedi.  Poliste işlemleri tamamlanan Ahmet E.(59), Mehmet E.(21), Mustafa E.(56), Zahide E.(35), Baran E.(28), Türkan E.(50), Mehmet E.(42), Aysel E.(52), Zehra E.(25), B.E.(15), Nusret B.(48), Demir K.(42) adliyeye sevk edildiler. Polis olayda kullanılan silahı bulmak için çalışmalara devam ediyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum