İstanbul'da hırsız vahşeti! Yaşlı kadını boğazını keserek öldürdüler, oğlu isyan etti: Bu kadar basit olmaması lazım

İstanbul'da korkunç bir olay yaşandı. Bir eve giren hırsızlar, uyuyan kadının kolundaki bilezikleri almak istedi. Durumu fark eden kadın ile hırsızlar arasında arbede yaşandı. Hırsızlar darp ettikleri kadının boğazını kesip öldürdükten sonra bilezikleri alarak kayıplara karıştı.

İstanbul'da hırsız vahşeti! Yaşlı kadını boğazını keserek öldürdüler, oğlu isyan etti: Bu kadar basit olmaması lazım
23 Ekim 2022 - 16:37 - Güncelleme: 23 Ekim 2022 - 16:39

Korkunç olay, İstanbul Beyoğlu'nda meydana geldi. Hırsızlar girdikleri evde uyuyan kadının kolundaki bilezikleri almaya çalıştı. Durumu fark eden kadın ile hırsızlar arasında çıkan arbedede, yaşlı kadın darp edilip boğazı kesilerek öldürüldü. Bilezikleri alan hırsızlar olay yerinden kaçarken bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. 

 

BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRDÜLER

Olay, Beyoğlu Kulaksız Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sokak üzerinde bulunan 3 katlı binanın giriş katına 2 kişi girdi. Bir süre evde dolaşan hırsızlar daha sonra evde uyuyan Mevlüde A.’nın kolundaki bilezikleri gördü. Daha sonra hırsızlar yaşlı kadının kolundaki bilezikleri çıkararak çalmaya çalıştı. Koluna birinin dokunduğu hisseden Mevlüde A. uyandı. Hırsızları gören kadın korku dolu anlar yaşarken hırsızlarla arbede yaşamaya başladı. Vahşi hırsızlar Mevlüde A.’nın boğazını keserek öldürdü. Daha sonra Mevlüde A.’nın kolundaki bilezikleri de çalan hırsızlar evden kaçarak uzaklaştı.

ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemelerde kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Binaya gelen olay yeri inceleme ekipleri de detaylı çalışma yaptı.

Öte yandan Mevlüde A’nın cansız bedeni gerekli incelemeler yapılması için Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptığı çalışmada katil zanlılarını yakaladı. Olayla ilgili soruşturmaya devam ediliyor.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum