İSTANBUL HABERCİLERİ SUSURLUK'TA

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız'ın üyelerine düzenlediği Susurluk turuna büyük ilgi gösterildi.  Gazeteci yazar Salih Aluş yazıyor...

İSTANBUL HABERCİLERİ SUSURLUK'TA
27 Ekim 2023 - 00:41 - Güncelleme: 27 Ekim 2023 - 00:53
Salih Aluş'un kaleminden...

GAZETECİLER SUSURLUK'A ÇIKARTMA YAPTI

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney'i Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinliklerini takip etmek için özel olarak davet ettiği İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu üyesi Haberciler adeta Susurluk'a çıkartma yaptı.




BAŞKAN STRES ATTIRIYOR

Birçok etkinliğe imza atan İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız, haberci arkadaşlarını sık sık İstanbul'un stresinden uzak tutarak il dışında gezdirmeye başarıyor.






Başkan Yıldız'ın bu tavrı haberci üyeleri tarafından taktirle karşılanıyor.
Susurluk Belediyesinin düzenlediği etkinlikleri takip eden İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu üyesi Haberciler ince eleyip sık dokuyup en doğru haberleri okuyucularına sunmaya çalışıyorlar.



Gazeteci yazar Aluş, Başkan Yıldız...

DOĞRU HABERCİLİK YAPMAK

Başkan Yıldız 'Bizim tek gayemiz,temiz,doğru haber yapmak.Birçok haberci arkadaşımız İstanbul'daki yoğun çalışmalarından sıkılıyorsa, onları bu stresten kurtarmak için sık,sık etkinlikler düzenliyorum. Bu etkinliklerimiz devam edecek.Yakında yurt dışı gezileri de olacak,bizi takip etmeye devam edin'dedi.





AKŞENER'E KAHVALTI DAVETİ

Susurluk'ta açılışa gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le de görüşen Başkan Ali Rıza Yıldız,Akşener'i İstanbul'lu habercilerle kahvaltıya davet etti. Bu nazik davete olumlu bakan Akşener, yemekte sohbet etmeyi kabul etti.



İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız'ın önümüzdeki günlerde İstanbul'da Akşener'le yemekte buluşacağı bildirildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum