Katil zanlısı yakalandı. Muayenehane ilk kez gelmiş

İstanbul Kadıköy’de öldürülen diş hekimi Şeyma Biran’ın, katil zanlısı muayenehaneye ilk kez gelen müşteri tarafından öldürüldüğü belirtildi. Katil zanlısı Z.E., bir çok kamera kaydı incelenerek kimliği tespit edildi. 

Katil zanlısı yakalandı. Muayenehane ilk kez gelmiş
24 Mayıs 2022 - 11:11














 Kadıköy Caferağa Mahallesi General Asım Gündüz Caddesi'ndeki muayenehanesinde diş hekimi Şeyma Biran(64), 3 gün önce bıçakla öldürülmüş halde bulundu. Muhabir Tv'nin haberine göre olayın ardından çalışma başlatan Cinayet Büro ve Kadıköy Asayiş Büro Amirliği ekipleri,  çevredeki güvenlik kameralarını tek tek inceledi. 

KATİL ADIM ADIM İZLENDİ

İncelenen görüntülerde bir kişinin 20 Mayıs günü saat 16.36'da binadan çıktıktan sonra koşarak hızla uzaklaştığı görüldü. Bunun üzerine adım adım gittiği yön araştırılan şüphelinin  evinin Rasimpaşa Mahallesi, Macit Erbudak Sokak'taki  olduğu tespit edildi. Kısa bir süre sonra kimliği  belirlenen zanlıya Kadıköy ilçe emniyet müdürlüğü  ekipleri operasyon düzenleyerek şüpheliyi yakaladı




Gözaltına alınan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Z.E.’nin kliniğe ilk kez geldiğini söyledi. Cinayeti neden işlediğine dair henüz bir bilgi vermeyen zanlının anlattıklarının doğru olup olmadığı da inceleniyor. Z.E. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum