Katili kardeşi çıktı

İstanbul’da bir apartman dairesinin teras katında öldürülmüş bulunan Cenk Çağın Ünlü’nün  katili kardeşi Cem Ünlü  çıktı. Polis tarafından yakalanan zanlı tutuklandı

Katili kardeşi çıktı
09 Mayıs 2022 - 12:46 - Güncelleme: 09 Mayıs 2022 - 12:53


Şişli'de bir apartman dairesinin teras katında yaşayan Cenk Çağın Ünlü, evinin terasında günler sonra ölü bulundu. Bir görgü tanığı 21 bıçak darbesiyle öldürülen Ünlü'nün evinden Ramazan Bayramı’nda bir kişinin valizle evden hızlı adımlarla çıktığını gördüğünü söyledi. Polis detaylı inceleme başlattı.


Şişli'de korkunç cinayet! 21 yerinden bıçaklanarak öldürüldü…

Ünlü bir şarap markasının satış temsilciliğini 38 yaşındaki Cenk Çağın Ünlü, İstanbul Şişi’de bir apartmanın teras katındaki dairede yaşıyordu.
Muhabir Tv'nin özel haberine göre göre yakınları ve arkadaşları, kendisine ulaşamayınca polisi arayarak yardım istedi. Polis,  Ünlü’nün yaşadığı teras katındaki daireye gitti.

Zile basıldı ancak açan olmadı. Bunun üzerine çağırılan çilingir kapıyı açtı. İçeri giren polis Ünlü’nün cesedini bulundu. Ünlü'nün 21 bıçak darbesiyle öldürüldüğü belirlendi.


GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ

Yapılan incelemede Ünlü’nün cesedinin birkaç günlük olduğu, Ramazan Bayramı’nda öldürülmüş olabileceği değerlendirildi. Polis, kamera görüntülerini incelemeye aldı.





KATİLİ KARDEŞİ ÇIKTI


Yapılan çalışmalarda, Ünlü’nün en son kardeşi ile görüştüğü belirlendi. Bunun üzerine Cinayet Büro Amirliği ekipleri delil çalışması yaptı. Elde edilen deliller, katilin Ünlü’nün kardeşi olduğu saptandı. Ünlü’nün kardeşi Beyoğlu’nda gözaltına alındı. Soruşturmanın ardından kardeş Cem Ünlü  tutuklandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum